ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Όλα τα βασικά σημεία της διακαναλικής συνέντευξης είχε η ομιλία του πρωθυπουργού, χθες στην Κοζάνη...










Ο Γιώργος Παπανδρέου απηύθυνε κάλεσμα για ψήφο αυξημένης ευθύνης στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου. Χαρακτήρισε δικαιολογημένη την οργή των πολιτών αλλά τους κάλεσε να μην δώσουν την ψήφο τους σε αυτούς που επενδύουν στο φόβο και την ανασφάλεια... Επισήμανε, επίσης, ότι αν από μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές υπάρξουν αδιέξοδα, τότε θα κληθεί να μιλήσει ο λαός διότι στη Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα.
Κατηγόρησε, επίσης, τη Νέα Δημοκρατία ότι ακόμα και εν μέσω κρίσης, κάνει όσα έκανε και όταν ήταν κυβέρνηση: άλλα να λέει εντός και άλλα εκτός Ελλάδος.
 
Δεσμεύθηκε, επίσης, ότι όταν η χώρα βγει από την κρίση, τότε θα αποκατασταθούν όλες οι αδικίες, παρουσιάζοντας ως παράδειγμα των προθέσεων της κυβέρνησης την ενίσχυση των χαμηλοσυνταξιούχων.
Αναφερόμενος στις προτάσεις της ΝΔ για έξοδο από την κρίση τις χαρακτήρισε «μαγικές λύσεις» και συμπλήρωσε πως η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ δεν έρχεται να «παραμυθιάσει» τον κόσμο με μαγικές λύσεις όπως κάνει η ΝΔ.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του πρωθυπουργού, έξω από το εκθεσιακό κέντρο Δυτικής Μακεδονίας στα Κοίλα Κοζάνης είχαν συγκεντρωθεί εργαζόμενοι στη ΔΕΗ, οι οποίοι φώναξαν συνθήματα κατά της πολιτικής της κυβέρνησης για την δημόσια επιχείρηση ηλεκτρισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου