ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

ΠΑΟΚ- ΑΕΚ 2-1

Ο ΠΑΟΚ με γκολ του Βιερίνια στο τέλος του αγώνα πήρε το ντέρμπι των "δικεφάλων" επικρατώντας με 2-1 της ΑΕΚ στην Τούμπα. Δίκαια παράπονα και από τις δύο ομάδες για τις αποφάσεις του Τάσου Κάκου...

ΠΑΟΚ- ΑΕΚ 2-1
"Ασπρόμαυρο" βάφτηκε το ντέρμπι των "δικεφάλων" στο γήπεδο της Τούμπας. Ο ΠΑΟΚ με γκολ του Βιερίνια στο τέλος της αναμέτρησης νίκησε με 2-1 την ΑΕΚ.
 
Το πρώτο ημίχρονο ήταν "φτωχό" σε φάσεις με τον ΠΑΟΚ να είναι πιο δραστήριος (κυρίως με Βιερίνια και Ελ Ζαρ) και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους να πετυχαίνει ένα γκολ. Από την πλευρά της η ΑΕΚ ήταν κακή δεν έκανε κάποια σημαντική επίσκεψη στα καρέ του Κρέσιτς, ενώ στο γκολ που δέχθηκε η άμυνα αδράνησε πολύ, με τον Φωτάκη να μένει αφύλακτος στο σημείο του πέναλτι.

Στο δεύτερο ημίχρονο πάλι ο ΠΑΟΚ, ήταν αυτός που είχε τον έλεγχο του αγώνα, έφτανε πιο εύκολα στα καρέ του Σάχα, απέναντι σε μια ΑΕΚ η οποία είχε χάσει τον χώρο του κέντρου και δυσκολευόταν να κάνει μια οργανωμένη επίθεση. Πάντως, η ομάδα του Χιμένεθ στην πρώτη της καλή επίσκεψη στα καρέ του ΠΑΟΚ κέρδισε πέναλτι και το εκτέλεσε εύστοχα ο Λεονάρντο. Αυτό όμως δεν ήταν αρκετό για την ΑΕΚ να πάρει τον βαθμό, καθώς ο Βιερίνια είπε την τελευταία λέξη και με γκολ στο τέλος έδωσε το “τρίποντο” στον ΠΑΟΚ.

Πάντως, σε ένα ακόμη ματς της Superleague, ο διαιτητής ήταν αρνητικός πρωταγωνιστής, καθώς δίκαια έχουν παράπονα ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Οι γηπεδούχοι για το πέναλτι που έγινε στον Βιεϊρίνια στο 88' και δεν δόθηκε και η ΑΕΚ για την αποβολή του Μανωλά με απευθείας κόκκινη η οποία ήταν “τραβηγμένη”.

Γήπεδο: Τούμπα

Διαιτητής/ Βοηθοί:
Κάκος (Κέρκυρας)/ Ακρίβος (Αθηνών), Γούκος (Ηπείρου)

ΠΑΟΚ (Μάκης Χάβος): Κρέσιτς, Μπουσαϊντί, Γκαρσία, Βιτόλο, Τσιρίλο, Ελ Ζαρ (83' Μουσλίμοβιτς), Σαλπιγγίδης, Μαλεζάς, Φωτάκης (76' Κριστιάνο), Βιεϊρίνια, Σακελλαρίου.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Σάχα, Λαγός, Νασούτι, Μανωλάς, Πατσατζόγλου, Γκέντσογλου, Μάκος, Λεονάρντο, Γκερέιρο (55' Μπερνς), Μπλάνκο (66' Λυμπερόπουλος), Τζεμπούρ (72' Καφές).

Κίτρινες κάρτες: Γκαρσία (37, ΠΑΟΚ), Τσιρίλο (72', ΠΑΟΚ), Βιεϊρίνια (91', ΠΑΟΚ)- Τζεμπούρ (37', ΑΕΚ), Νασούτι (64', ΑΕΚ), Αραμπατζής (81', ΑΕΚ)

Κόκκινες κάρτες: Μανωλάς (77', ΑΕΚ), Δέλλας (93', ΑΕΚ)

Σκόρερ: Φωτάκης (45', ΠΑΟΚ) Βιεϊρίνια (90', ΠΑΟΚ)- Λεονάρντο (69' πεν., ΑΕΚ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου