ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Η 26η PHILOXENIA ξεκίνησε σήμερα - Το βραβείο του καλύτερου Χιονοδρομικού Κέντρου της Ελλάδας παρέλαβε ο Νομάρχης κ.Δημοσθένης Κουπτσίδης για τη Βασιλίτσα Γρεβενών...

Η 26 έκθεση τουρισμού PHILOXENIA άνοιξε σήμερα τις "πύλες" της στη Θεσσαλονίκη και φιλοξενείται στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης στα... περίπτερα 13,15,10. Τα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού, PHILOXENIA πραγματοποιήθηκαν στις 20:30, από τον Υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού κ.Παύλο Γερουλάνο. Αμέσως μετά έγινε η απονομή των TOURISM AWARDS, όπου το Χιονοδρομικό Κέντρο της Βασιλίτσας Γρεβενών κέρδισε το πρώτο Βραβείο. Το βραβείο παρέλαβε, ο Νομάρχης Γρεβενών και νέος Δήμαρχος του Δήμου Γρεβενών κ.Δημοσθένης Κουπτσίδης.
Βασιλίτσα Γρεβενών, το καλύτερο Χιονοδρομικό Κέντρο της Ελλάδας

Η PHILOXENIA θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι και την Κυριακή 21 Νοεμβρίου. Η είσοδος είναι ελεύθερη για εμπορικούς επισκέπτες με την προϋπόθεση ότι θα έχουν κάνει ηλεκτρονική προεγγραφή.
Ανοικτή στο κοινό θα είναι μόνο το Σαββατοκύριακο, με εισιτήριο €5.

ΑΕΤΟΣ:Πρέπει να αναφέρουμε πως η επιτυχία αυτή δεν ήρθε ξαφνικά. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους αυτούς που τόσα χρόνια πρόβαλλαν το Χιονοδρομικό μας ως τον καλύτερο τόπο προορισμού και φιλοξενίας. 
Ειδικότερα στους εργαζόμενους τού Χιονοδρομικού, που προσέφεραν τον καλύτερο εαυτό τους για να εξυπηρετήσουν τους χιλιάδες επισκέπτες και να λειτουργήσουν άψογα το Χιονοδρομικό Κέντρο, που δυστυχώς ακόμη και σήμερα είναι αδιόριστοι. Μπράβο σε όλα τα παιδιά.

1 σχόλιο: