ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Αίγιο: Έψαχναν το παιδί τους αλλά εκείνο βρισκόταν στα αζήτητα του νεκροτομείου για 28 μέρες!






Η αστυνομία δεν ενημέρωσε τους συγγενείς του - Το φοβερό στην υπόθεση είναι ότι οι γονείς του 26χρονου δεν είχαν μάθει την αλήθεια ούτε από το νεκροτομείο. Το θέμα έρχεται στο φως μετά από έρευνα της Αγγελικής Νικολούλη, για την εκπομπή ''Φως στο... Τούνελ''. Θύμα ένα 26χρονο παιδί που όπως αποδείχθηκε ήταν νεκρό απ’ την επόμενη μέρα της εξαφάνισής του και η σωρός του, παρέμενε στα αζήτητα του νεκροτομείου για 28 μέρες, χωρίς να ευαισθητοποιηθεί κανείς από τους αρμόδιους φορείς!
Οι υπάλληλοι του νεκροτομείου είδαν την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, «κάτι τους θύμιζε ο αγνοούμενος», αλλά κανείς δεν σκέφτηκε να τηλεφωνήσει για να σταματήσει το μαρτύριο των γονιών του. Ο 26χρονος Χρήστος Καλύβας βρέθηκε νεκρός απ’ τους αστυνομικούς του τμήματος Ακροπόλεως στην Πλατεία Δικαιοσύνης απέναντι από το ΡΕΞ στην Ομόνοια.
Στο νεκροτομείο Αθηνών «ξύπνησαν» μετά την επίμονη έρευνα της εκπομπής. Καταλαβαίνοντας το λάθος τους ενημέρωσαν αμέσως την αστυνομία Ακροπόλεως και αυτοί την Ασφάλεια Αιγίου όπου είχε δηλωθεί η εξαφάνιση του άτυχου Χρήστου. Ο πατέρας κλήθηκε στην Αθήνα να αναγνωρίσει το πτώμα του παιδιού του.
Η οικογένεια μέσα σε ένα χρόνο έχασε και τα δύο της αγόρια. Πρώτα πέθανε ο Σωτήρης σε ηλικία 30 χρόνων και τώρα ο Χρήστος στα 26 του. Το φοβερό σε αυτή την ιστορία είναι ότι οι συγγενείς είχαν επικοινωνήσει με το Νεκροτομείο Αθηνών με το φόβο μήπως ο Χρήστος βρισκόταν εκεί. Κανείς δεν μπήκε στον κόπο να τους ρωτήσει τα συμπληρωματικά στοιχεία του αγνοούμενου, για να τα διασταυρώσει με αυτά του άτυχου νέου που βρισκόταν εκεί χωρίς ταυτότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου