ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Γιάννης Λάτσιος - Ελένη Μενεγάκη: Αντίο με 3.000 € το μήνα - Πώς μοίρασαν την περιουσία...






Όπως λέγεται, ο Γιάννης Λάτσιος θα δίνει μηνιαίως το ποσό των 3.000 ευρώ ως διατροφή για τα παιδιά του, ενώ θα έχουν από κοινού την κηδεμονία και η Ελένη Μενεγάκη την επιμέλεια της ανατροφής τους. Αυτονόητο είναι πως δεν υπάρχει κανενός είδους περιορισμός για το πότε και... το πώς ο Γιάννης Λάτσιος θα βλέπει τα παιδιά.
Ελεύθερη κι ωραία
«Είναι ανακουφισμένη. Όλη αυτή η ιστορία την ταλαιπώρησε αρκετά λόγω της δημοσιότητας και τώρα θέλει να πάει τη ζωή της μπροστά», μας είπε πρόσωπο που τη γνωρίζει αρκετά καλά.
Πάντως, οι πληροφορίες είναι διασταυρωμένες και επιμένουν: Η Ελένη άμεσα -ίσως και το Σαββατοκύριακο- θα κάνει την πρώτη της δημόσια εμφάνιση με τον Ματέο Παντζόπουλο. Άλλωστε..., σύμφωνα με δικούς της ανθρώπους, «Δεν έχει πια κανένα λόγο να κρυφτεί». Η Ελένη θέλει να χαρεί όλα αυτά που δεν κατάφερε τους προηγούμενους μήνες: να διασκεδάσει με τους αγαπημένους της καλλιτέχνες στα νυχτερινά κέντρα που εμφανίζονται, να πάει στο θέατρο που τόσο πολύ αγαπάει, να βγει για φαγητό.
Όπως λένε καλά ενημερωμένες πηγές, ο Ματέο Παντζόπουλος δεν έχει πια και τόσο μεγάλο πρόβλημα με τους φωτογράφους, καθώς έχει συνειδητοποιήσει πως η αγαπημένη του θα βρίσκεται διαρκώς κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας. Το ζευγάρι είναι πολύ πιθανόν να ξεκινήσει τις κοινές του εμφανίσεις από το νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος.
Άλλωστε, η διάθεση της Ελένης τον τελευταίο καιρό είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη, όπως λένε κοντινοί της άνθρωποι. Κι αυτό φάνηκε και την ημέρα των γενεθλίων της (29/10), λίγες μέρες πριν βγει το διαζύγιο. Όσο για το δώρο του Ματέο, όλοι μιλάνε για πανάκριβο κόσμημα...

Πώς μοίρασαν την περιουσία
Γιάννης Λάτσιος και Ελένη Μενεγάκη έχουν καταλήξει και όσον αφορά την περιουσία. Με γνώμονα πάντα το συμφέρον των τριών τους παιδιών. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, η Ελένη Μενεγάκη κρατάει:

* Το διαμέρισμα στο Ελληνικό.
* Τη μεζονέτα της Κηφισιάς, που εδώ και χρόνια ενοικιάζεται.
* Την πολυκατοικία και το οικόπεδο της Καρύστου.
* Μια μεγάλη έκταση-φιλέτο στον Κράτηγο της Λέσβου.

Στην κατοχή του Γιάννη Λάτσιου περνάει:

* Η έκταση στο Πυργί.
* Ένα οικόπεδο-φιλέτο στην περιοχή Στριγανιά Κορώνειας.
* H επιβλητική έπαυλη στα Μελίσσια, όπου μένει τώρα η Ελένη με τα τρία τους παιδιά και τη μητέρα της, θα μεταβιβαστεί εξ αδιαιρέτου στα τρία παιδιά. Επειδή είναι ανήλικα, θα έχουν την ψιλή κυριότητα του ακινήτου και η Ελένη την επικαρπία.
* Το εξοχικό της Χαλκιδικής, το οποίο είχε πολλά χρόνια να κατοικηθεί και εμφανίζει προβλήματα λόγω καθίζησης του εδάφους, θα πωληθεί και στη συνέχεια Γιάννης Λάτσιος και Ελένη Μενεγάκη θα μοιραστούν τα χρήματα.
womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου