ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης 5-0 - Στο μεγαλύτερο ντέρμπι του Πλανήτη, η Μπάρτσα έπαιξε μπάλα από άλλο Πλανήτη...( Δείτε τα γκολ )







Ότι και να πει κανείς για το πάρτι που έστησαν στον αγωνιστικό χώρο του Καμπ Νου τα παιδιά του Γκουαρντιόλα είναι λίγο. Απίστευτη μπάλα, τρομερή κατοχή, εξαιρετικές συνεργασίες και ένα αποτέλεσμα που μάλλον την αδικεί αφού είχε κι άλλες ευκαιρίες,.. κόντρα σε μία Ρεάλ που δεν πήγε ποτέ στη Βαρκελώνη.
Κάποιες από τις παραδόσεις διατηρήθηκαν. Ο Μέσι δεν σκόραρε κόντρα στον Μουρίνιο, σέρβιρε όμως στους συμπαίκτες του και ο Ρονάλντο δεν το... μάτωσε απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Ο Κασίγιας έγινε ο τερματοφύλακας που έχει δεχθεί συνολικά τα περισσότερα γκολ σε el clasico.
Η Μπαρτσελόνα μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και επέβαλε από το πρώτο λεπτό το ρυθμό της, αντίθετα η Ρεάλ αρκέστηκε σε παθητικό ρόλο.
Μόλις στο 6’ ο Μέσι με εκπληκτικό πλασέ από πολύ πλάγια λίγο έλειψε να ανοίξει το σκορ αλλά η μπάλα δεν του έκανε τη χάρη και σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Κασίγιας.
Ο Ισπανός πορτιέρο δεν είχε την ίδια τύχη στο 10’. Ο Ινιέστα έκανε εξαιρετική κάθετη πάσα, ο Μαρτσέλο βρήκε λίγο τη μπάλα, όσο χρειαζόταν για να τη στρώσει στον Τσάβι ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ άνοιξε το σκορ.
Πριν προλάβουν να συνέλθουν οι Μαδριλένοι ήρθε και το 2-0. Ο Βίγια πέρασε από τα αριστερά, έκανε την παράλληλη σέντρα, ο Κασίγιας δεν μπόρεσε να αποκρούσει και ο Πέδρο έσπρωξε απλά τη μπάλα στην ανυπεράσπιστη εστία.
Από εκεί και μετά η Μπάρτσα έριξε το ρυθμό της αλλά ήταν αυτή που συνέχισε να ελέγχει την κατοχή της μπάλας. Η Ρεάλ μάταια προσπαθούσε να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία του Βαλντές.
Στο 39’ πάντως οι φιλοξενούμενοι έχουν κάθε λόγο να διαμαρτύρονται αφού ο Ρονάλντο βρέθηκε μέσα στην περιοχή, ο Βαλντές τον ανέτρεψε αλλά ο διαιτητής Γκονζάλες δεν έδωσε την παράβαση.
Στο δεύτερο μέρος ο Μουρίνιο έριξε στη μάχη τον Λασανά Ντιαρά αντικαθιστώντας τον αρνητικό Οζίλ. Ούτε όμως αυτός μπόρεσε να αντισταθεί στις ορέξεις των «διαβόλων» της Μπάρτσα.
Στο 55’ ο Μέσι που για περίπου 30 λεπτά πάλευε να σκοράρει, αποφάσισε να πασάρει και το έκανε ιδανικά. Σέρβιρε στον Βίγια ο οποίος πλάσαρε τον Ίκερ Κασίγιας.
3 λεπτά αργότερα το σκηνικό επαναλήφθηκε με τον Νταβίντ Βίγια να σημειώνει το δεύτερο προσωπικό του γκολ και το τέταρτο της Μπαρτσελόνα.
Ενδεικτικό του τι γινόταν στο ματς το ότι ο Μουρίνιο αν και έχανε με 4-0 έβαλε τον Αρμπελόα στη θέση του Μαρτσέλο θέλοντας να γλιτώσει τα χειρότερα.
Η εικόνα όμως δεν άλλαζε με τίποτα. Οι παίκτες του Γκουαρντιόλα έκαναν ότι ήθελαν και λίγο πριν το τέλος ο Χεφρέν διαμόρφωσε το τελικό 5-0. Η Μπαρτσελόνα ανέβηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, αφήνοντας 2 βαθμούς πίσω τη Ρεάλ.
Λίγο πριν τη λήξη ο Σέρχιο Ράμος κλώτσησε τον Μέσι και στη συνέχεια έσπρωξε τον Πουγιόλ. Ο διαιτητής του έδειξε μόνο μία κόκκινη κάρτα.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν πολλά νεύρα αφού δεν μπορούσαν να πάρουν την μπάλα από τους αντιπάλους τους. Χαρακτηριστική είναι η κίνηση του Ρονάλντο στο 31' όταν έσπρωξε τον Γκουαρντιόλα που κρατούσε τη μπάλα στα χέρια του.
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΚΟΛ

1 σχόλιο:

  1. Η μία ομάδα πληρώνει στη φιλανθρωπική unicef και η άλλη πληρώνεται από την "τζογαδόρικη" bwin. Γι' αυτό η άλλη δεν θα γίνει ποτέ η μία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή