ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Τζόρτζ Μπους:"Πώς είναι το σεξ μετά τα 50;"...








Με το χέρι στην καρδιά, αλλά και με γερή δόση χιούμορ υπογράφει ο Αμερικανός πρώην πρόεδρος Τζορτζ Μπους τα απομνημονεύματά του με τίτλο «Decision Points»(«Κρίσιμες αποφάσεις»), τα οποία θα κυκλοφορήσουν την ερχόμενη Τρίτη. Πέραν των... αμιγώς πολιτικών αποκαλύψεων, ο πρώην πλανητάρχης, ο οποίος έχει παραδεχτεί ότι στο παρελθόν υπήρξε αλκοολικός, αποκαλύπτει ένα ντροπιαστικό επεισόδιο κατά τη διάρκεια ενός δείπνου: «Βρισκόμουν μεθυσμένος στην τραπεζαρία του σπιτιού της μαμάς και του μπαμπά στο Μέιν. Καθόμουν δίπλα σε μία όμορφη κυρία, φίλη των γονιών μου. Και της είπα δυνατά: "Πώς είναι το σεξ μετά τα 50;"».
Την ατάκα του ακολούθησε «απόλυτη σιωπή», όπως περιγράφει ο Τζορτζ Μπους, ο οποίος αργότερα απολογήθηκε στην κυρία. Εκείνη όμως φρόντισε να γελάσει τελευταία, αφού στα 50α γενέθλια του του έστειλε επιστολή στην οποία τον ρωτούσε: «Λοιπόν, πώς είναι το σεξ μετά τα 50, Τζορτζ;»
Ο πρώην ένοικος του Λευκού Οίκου γράφει χαρακτηριστικά στο βιβλίο του ότι «το αλκοόλ είχε γίνει ένα είδος έρωτα και κάποια στιγμή είχε αρχίσει να συναγωνίζεται την αγάπη του για τη σύζυγο και τις κόρες του» μέχρι που μία μέρα αποφάσισε να το κόψει μαχαίρι.
Ο Τζορτζ Μπους εξιστορεί ένα ακόμα αστείο περιστατικό, αυτή τη φορά με πρωταγωνιστή τον Ρώσο πρώην ομόλογό του Βλαντιμίρ Πούτιν. Οταν ο Ρώσος πρόεδρος είχε επισκεφτεί το αμερικανικό προεδρικό θέρετρο Καμπ Ντέιβιντ, ο Τζορτζ Μπους τον είχε συστήσει στο σκωτσέζικο τεριέ του, τον Μπάρνι. Οταν ο Μπους ανταπέδωσε την επίσκεψη, ο Ρώσος ηγέτης τον ξενάγησε στους χώρους του. «Ένα μεγάλο, μαύρο λαμπραντόρ έτρεξε γαβγίζοντας. Με μία σπίθα στο βλέμμα, ο Βλαντιμίρ είπε: "Μεγαλύτερος, δυνατότερος και γρηγορότερος από τον Μπάρνι"» γράφει ο Μπους στο βιβλίο του.
Ως χειρότερη στιγμή στην οκταετή θητεία του ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ αναφέρει όταν τον αποκάλεσε ρατσιστή ο δημοφιλής ράπερ Κέινι Γουέστ κατά τη διάρκεια του τηλεμαραθώνιου για τα θύματα του τυφώνα «Κατρίνα». «Το απεχθάνομαι. Δεν είναι αλήθεια. Ήταν μια από τις πιο αηδιαστικές στιγμές στην προεδρία μου» γράφει χαρακτηριστικά ο Τζορτζ Μπους.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΥ

 Σύμφωνα με το BBC, το βιβλίο αυτό μπορεί να βοηθήσει, ρίχνοντας φως σε άλλες πλευρές της ζωής του, τον τέως Αμερικανό πρόεδρο, ο οποίος αποχώρησε με τα χαμηλότερα ποσοστά δημοτικότητας στην ιστορία από το Λευκό Οίκο, στο να βελτιώσει την εικόνα του προς τα έξω. "Όποια και να είναι η ετυμηγορία για την προεδρία μου, έχω εξοικειωθεί με το γεγονός πως δεν θα είμαι εδώ γύρω για να την ακούσω", γράφει ο Τζορτζ Μπους.

1 σχόλιο:

  1. τοσο πηδημα που μασ κανετερ κολοαμερικανοι το μαθαμε το σεξ απ εξω και ανακατωτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή