ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Εξιχνίαση ανθρωποκτονίας 63χρονου στην Μεσοποταμία Καστοριάς -Συνελήφθη ο δράστης...







Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καστοριάς εξιχνιάσθηκε η ανθρωποκτονία του 63χρονου ημεδαπού, που βρέθηκε δολοφονημένος την Κυριακή  14-11-2010 στις 23:55 στον αύλειο χώρο του σπιτιού του, στη Μεσοποταμία Καστοριάς. Δράστης είναι ένας 36χρονος Έλληνας... υπήκοος , ο οποίος εντοπίσθηκε και συνελήφθη χθες  στις 9 το βράδυ  στην Κοζάνη και στη συνέχεια εξεταζόμενος ομολόγησε την πράξη του και την περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια. Κίνητρο του εγκλήματος ήταν οι οικονομικές διαφορές του θύματος με το δράστη, που αφορούσαν υπόλοιπο οφειλής του θύματος για εργασίες που είχε εκτελέσει ο δράστης στην οικία του.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, την 19:00΄ώρα της 14-11-2010 ο δράστης πήγε στην οικία του θύματος για να ζητήσει την εξόφληση της παραπάνω οφειλής και όταν – όπως ο ίδιος ισχυρίσθηκε - το θύμα αρνήθηκε την εξόφληση, επακολούθησε διαπληκτισμός, κατά τη διάρκεια του οποίου τον χτύπησε στο κεφάλι με ένα κομμάτι ξύλου, το οποίο υπήρχε στο χώρο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.
Στη συνέχεια, αφαίρεσε από την τσέπη του παντελονιού το πορτοφόλι του θύματος, που περιείχε και την πιστωτική του κάρτα, την οποία μετέπειτα χρησιμοποίησε ενεργώντας αναλήψεις, συνολικού ποσού 2.000 ευρώ, από διάφορα Α.Τ.Μ. της Καστοριάς, του Άργους Ορεστικού και της Κοζάνης.
Στο χώρο του εγκλήματος βρέθηκε και κατασχέθηκε το κομμάτι ξύλου που χρησιμοποίησε για την  ανθρωποκτονία, το οποίο στάλθηκε για εργαστηριακή εξέταση.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Διαβάστε ακόμη:

Καστοριά: Τον σκότωσαν με ρόπαλο στην αυλή του σπιτιού του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου