ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Ο Καιρός: Αίθριος με τοπικές νεφώσεις

Οι τοπικές νεφώσεις και η τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού για σήμερα Πέμπτη... Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες νωρίς το πρωί στη δυτική Μακεδονία με πιθανότητα για πρόσκαιρη βροχή και βαθμιαία βελτίωση. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 22 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στα βόρεια αλλά και διαστήματα ηλιοφάνειας στα νότια. Νωρίς το πρωί υπάρχει πιθανότητα για πρόσκαιρη βροχή στα βορειοδυτικά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στο Ιόνιο νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί  από 10 έως 24 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται τις πρωινές ώρες με τοπικές νεφώσεις και τοπικά περιορισμένη ορατότητα. Βαθμιαία όμως θα επικρατήσει ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και βαθμιαία στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 23 βαθμούς Κελσίου.
Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός προβλέπεται τις πρωινές ώρες με τοπικές νεφώσεις και τοπικά περιορισμένη ορατότητα. Βαθμιαία όμως θα επικρατήσει ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και βαθμιαία βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 23 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός προβλέπεται τις πρωινές ώρες με τοπικές νεφώσεις και τοπικά περιορισμένη ορατότητα. Βαθμιαία όμως θα επικρατήσει ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και βαθμιαία βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 23 βαθμούς Κελσίου.
Στην Αττική ο καιρός τις πρωινές ώρες προβλέπεται με τοπικές νεφώσεις και τοπικά περιορισμένη ορατότητα. Βαθμιαία όμως θα επικρατήσει ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 22 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός προβλέπεται τις πρωινές ώρες με τοπικές νεφώσεις και τοπικά περιορισμένη ορατότητα. Βαθμιαία όμως θα επικρατήσει ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου