ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Δείτε σε ποιές Περιφέρειες έχουμε επαναληπτικές εκλογές...










Την επόμενη Κυριακή θα εκλεγεί ο περιφερειάρχης Αττικής. Η μάχη θα διεξαχθεί ανάμεσα στον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Σγουρό, που έλαβε 24,06 την πρώτη Κυριακή και τον υποψήφιο της ΝΔ Βασίλη Κικίλια, που έλαβε 20,43%... Σε δεύτερο γύρο εκλογών θα πάει και η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Θα αναμετρηθούν ο υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ Αριστείδης Γιαννακίδης, που έλαβε 41,75% και ο υποψήφιος της ΝΔ Γεώργιος Παυλίδης, που έλαβε 41,08%.

Στην περιφέρεια
Βορείου Αιγαίου η μάχη της δεύτερης Κυριακής θα διεξαχθεί ανάμεσα στον υποψήφιο της ΝΔ, υποστηριζόμενο και από το ΛΑΟΣ, Παύλο Βογιατζή (38,28%) και τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ Γιακαλή Νάσο (36,32).

Παρά την μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο, ο υποστηριζόμενος από το ΠΑΣΟΚ Απόστολος Κατσιφάρας στην Περιφέρεια
Δυτικής Ελλάδας, έλαβε ποσοστό 43,28%. Θα «μονομαχήσει» με τον υποψήφιο της ΝΔ Γεώργιο Παπαναστασίου, που έλαβε 26,73%.

Την επόμενη Κυριακή θα κριθεί το αποτέλεσμα και για την Περιφέρεια της
Δυτικής Μακεδονίας. Υποψήφιοι θα είναι ο Γεώργιος Δακής (ΝΔ) που έλαβε 46,3% και ο Ιωάννης Παπαϊορδανίδης (ΠΑΣΟΚ) που έλαβε 38,4%.

Στην περιφέρεια
Ηπείρου η μάχη θα διεξαχθεί ανάμεσα στον Αλέξανδρο Καχριμάνη (ΝΔ και ΛΑΟΣ) που έλαβε 44,76% και του Ευάγγελου Αργύρη (ΠΑΣΟΚ) που έλαβε 38,70%.

Επαναληπτικός γύρος θα γίνει και στην Περιφέρεια
Θεσσαλίας ανάμεσα στον υποψήφιο της ΝΔ Κωνσταντίνο Αγοραστό (38,59%) και τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ Απόστολο Παπατόλια (34,85%).

Στα
Ιόνια νησιά η μάχη την επόμενη Κυριακή θα διεξαχθεί ανάμεσα στον Σπύρο Σπύρου (ΝΔ και ΛΑΟΣ), που έλαβε ποσοστό 30,40% και τον Ηλία Μπεριάτο (ΠΑΣΟΚ), που έλαβε ποσοστό 25,55%.

Στην
Κεντρική Μακεδονία ο δεύτερο γύρος θα γίνει ανάμεσα στον υποψήφιο με τη ΝΔ Παναγιώτη Ψωμιάδη, ο οποίος την πρώτη Κυριακή πήρε 43,20% και τον Μάρκο Μπόλαρη από το ΠΑΣΟΚ, που έλαβε 30,68.

Στην
Πελοπόννησο, την πρώτη Κυριακή επικράτησε ο ανεξάρτητος, αλλά υποστηριζόμενος από το ΠΑΣΟΚ και το ΛΑΟΣ, Πέτρος Τατούλης με 41,74%, ο οποίος θα αναμετρηθεί με τον Δημήτρη Δράκο από τη ΝΔ που πήρε ποσοστό 40,92%.

Στην Περιφέρεια
Στερεάς Ελλάδας η μάχη της δεύτερης Κυριακής θα γίνει ανάμεσα στους Κλέαρχο Περγαντά (ΠΑΣΟΚ) που πήρε 39,06% και Αθανάσιο Χειμάρα (ΝΔ) που πήρε 35,24%.

Δείτε περισσότερα στο site του
Υπουργείου Εσωτερικών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου