ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Γολγοθάς χωρίς τέλος για τον Μικρούτσικο





 Τα χτυπήματα, το ένα μετά το άλλο, δεν τον αφήνουν να σηκώσει κεφάλι. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μετά από ενάμιση μήνα περίπου, καλείται εκ νέου να σώσει το σπίτι του από νέο πλειστηριασμό. Κάθε λίγο και λιγάκι το σπίτι του στην Κηφισιά βγαίνει στο σφυρί,.. κάτι που έχει γονατίσει ψυχικά, αλλά και οικονομικά τον παρουσιαστή. Εδώ και καιρό βρίσκεται κλεισμένος στο σπίτι του, επί των οδών Ευβοίας και Μενάνδρου, και προσπαθεί να σταθεί στα πόδια του.
Η πόρτα του είναι κλειστή και μόνο ο γιος του Στέργιος και η Σοφία Βόσσου τού συμπαραστέκονται αυτές τις πολύ δύσκολες στιγμές. Τα πυρά που δέχθηκε πρόσφατα από την πρώην φίλη και συνεργάτιδά του Σίσσυ Γιαννακοπούλου τον οδήγησαν να απομονωθεί περισσότερο, αναθεωρώντας πολλά... Δεν εμπιστεύεται κανέναν και το μόνο που τον ευχαριστεί είναι να φροντίζει με τις ώρες τα λουλούδια του.
Παράλληλα έγκυρες πληροφορίες τον θέλουν να κρατά σημειώσεις με σκοπό, όταν το αποφασίσει, να εκδώσει την αυτοβιογραφία του - με πολλές απαντήσεις σε πρόσωπα που του γύρισαν την πλάτη!
Προς το παρόν, αρνείται να παρακολουθήσει ακόμα και την αγαπημένη του ομάδα στο γήπεδο. Το διαρκείας του Παναθηναϊκού το έχει χαρίσει στον γιο του, ο οποίος παρακολουθεί τα ματς με την κοπέλα του! Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αρκείται στο να παίζει τάβλι με τον Στέργιο και να βλέπει τηλεόραση. Φίλοι και συνεργάτες του από το παρελθόν έχουν χάσει κάθε επικοινωνία μαζί του, αφού δεν σηκώνει πλέον τα τηλέφωνά του...
Ο πρώτος πλειστηριασμός του σπιτιού του στην Κηφισιά τον περασμένο Ιανουάριο, ο χαμός της πρώτης του συζύγου, της τραγουδίστριας Μαρίας Δημητριάδου, ο χωρισμός του από τη Δήμητρα Ρουμπέση και η πρόσφατη κόντρα του με τον Κώστα Ιωάννου, πρώην σύζυγο της συνεργάτιδάς του Σίσσυς Γιαννακοπούλου, που

απ’ ό,τι φαίνεται θα λυθεί στα δικαστήρια, είναι τα απανωτά χτυπήματα που τον πλήγωσαν.
Στις 15 Δεκεμβρίου επίκειται ακόμη ένας πλειστηριασμός του σπιτιού του. Πρόκειται για μια μεζονέτα 160,90 τ.μ. που βρίσκεται στο συγκρότημα κατοικιών στη γωνία των οδών Μενάνδρου και Ευβοίας στην Κηφισιά, για την οποία υπάρχουν δύο υποθήκες σε τράπεζες (840.000 ευρώ η μία και 600.000 ευρώ η δεύτερη).

Είναι μια επώδυνη διαδικασία που βάζει ξανά σε μπελάδες τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Η τιμή εκκίνησης θα είναι η ίδια, όπως στο παρελθόν, δηλαδή το ποσό των 465.000 ευρώ.
Αυτή τη φορά το ποσό που καλείται να πληρώσει ο παρουσιαστής για να μην προχωρήσει η διαδικασία του πλειστηριασμού είναι 49.000 ευρώ, το οποίο θα πρέπει να καταβάλει, όπως και τις προηγούμενες φορές. Διόλου ευκαταφρόνητο ποσό, δεδομένου ότι ο Ανδρέας είναι άνεργος.
Το γεγονός και μόνο ότι μπαίνει σε αυτή την οδυνηρή διαδικασία τού κοστίζει ψυχολογικά. Και αυτή την περίοδο δεν περνάει και την καλύτερή του φάση... Από τη μια, η αναδουλειά (βρίσκεται εκτός τηλεόρασης και αυτή τη σεζόν), που σημαίνει ότι τα οικονομικά του δεν είναι σε καλή κατάσταση, και από την άλλη το συναισθηματικό κενό που ακολούθησε τον χωρισμό του και δεν το έχει καλύψει ακόμη.
Εδώ και λίγες εβδομάδες, σύμφωνα με πληροφορίες, ετοιμάζει βιβλίο, μια βιογραφία πολλών ετών που θα αφορά την επαγγελματική αλλά και προσωπική του ζωή. Σκέψεις, λάθη επαγγελματικά, φίλοι που τον στήριξαν, ένας απολογισμός είκοσι ετών στο προσκήνιο της τηλεόρασης και τριάντα στο τραγούδι. «Το έχει ανάγκη» μας λένε φίλοι του, και ένας από τους λόγους που όλο αυτό το διάστημα δεν απασχολεί τα μέσα και δεν έχει κάνει δημόσια εμφάνιση είναι αυτός. Από το καλοκαίρι που ήταν στη Μύλο σκέφτηκε και αναθεώρησε πολλά. Δεν κατάφερε να μπει ξανά στην τηλεόραση, αν και το προσπάθησε πολύ. «Η σκέψη να γράψει ένα βιβλίο φαντάζει λύτρωση για τον Ανδρέα», μας λέει πρώην συνεργάτης του.
Ο ίδιος άνθρωπος ισχυρίζεται ότι ο Ανδρέας έχει να δώσει πολλές απαντήσεις στον ίδιο του τον εαυτό και μέσα από τον γραπτό του λόγο θα θελήσει να κάνει την αυτοκριτική του, αλλά και να αποδώσει τα του Καίσαρος τω Καίσαρι.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΚΟΣΜΑΝΗΣ -
ΧΑΡΗΣ ΛΕΜΠΙΔΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου