ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Εκλογές με άστατο καιρό - Δέιτε την πρόγνωση για όλη την εβδομάδα...












Τοπικές βροχές και καταιγίδες αναμένονται στα νότια ενώ στην υπόλοιπη χώρα θα είναι γενικά αίθριος.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις ενώ το πρωί η... ορατατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 22 βαθμούς.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις στην Πελοπόννησο. Τις πρωινές ώρες στην Ηπειρο η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 25 βαθμούς αλλά στην Ηπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στις νοτιότερες περιοχές όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φτάσει τους 23 βαθμούς.

Σε Κυκλάδες και Κρήτη αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν απο ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και το πρωί τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 23 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν απο ανατολικές διευθύνσεις στα βόρεια 3 με 5 μποφόρ και στα νότια 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 23 βαθμούς.

Για την Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες. Το βράδυ ενδέχεται να βρέξει.Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φτάσει τους 21 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις και τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και η θερμοκρασία θα φτάσει τους 21 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση καιρού για όλη την εβδομάδα

Τη Δευτέρα, στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την ανατολική Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες, την Κρήτη, τα Δωδεκάνησα και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου αναμένονται νεφώσεις με σποραδικές βροχές και καταιγίδες που το βράδυ θα περιοριστούν στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα και θα εξασθενήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στις βορειότερες περιοχές με σποραδικές βροχές στη θεσσαλια. Τοπικα περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στις υπόλοιπες περιοχές ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Τρίτη στα δυτικά, τα βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου θα αναπτυχθούν νεφώσεις με παροδικές βροχές και από το απόγευμα στα βορειοδυτικά θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Στα υπόλοιπα, λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Στα δυτικά από το βραδύ βαθμιαία θα ενισχυθούν. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα δυτικά και βόρεια.

Την Τετάρτη θα εκδηλωθούν νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες αρχικά στα δυτικά και βόρεια και σταδιακά και στις υπόλοιπες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στα ανατολικά 5 με 7 μποφόρ. Σε νέα μικρή πτώση στα δυτικά και βόρεια η θερμοκρασία.

2 σχόλια:

  1. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΣΤΟ ΜΕΤΕΟ ΕΛΕΓΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΡΘΟΥΝ ΓΡΕΒΕΝΑ ΝΑ ΣΤΑΥΡΩΣΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ. ΜΑΛΛΟΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή