ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Οι περιφερειακοί σύμβουλοι του νομού Γρεβενών...

















Επειδή η αγωνία των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων, που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις είναι μεγάλη, όπως φυσικά και των πολιτών για το ποίοι θα εκλεγούν το Grevenanews σας δίνει τα δύο σενάρια που θα επικρατήσουν, με βάσει και τα αποτελέσματα του 2ου γύρου.... Ο συνδυασμός που θα επικρατήσει την Κυριακή θα εξασφαλίσει τέσσερις περιφερειακούς συμβούλους και ο δεύτερος τρεις. Η Λαϊκή Συσπείρωση, παρά το γεγονός ότι έρχεται πρώτη στην ενότητα των Γρεβενών, σε σχέση με τις άλλες ενότητες της περιφέρειας δεν εκλέγει σύμβουλο στα Γρεβενά, αλλά σε Κοζάνη ή Καστοριά.

Με βάσει τα δεδομένα αυτά οι περιφερειακοί σύμβουλοι των Γρεβενών είναι:
Από το συνδυασμό του Γιώργου Δακή σίγουρα οι: Γιάννης Γιάτσος και Ματθαίος Αδάμος, ενώ αν εκλεγεί περιφερειάρχης ο Γ. Δακής θα εκλεγούν και οι: Μαρία Τσακνάκη και Γιάννης Χάτσιος. Σε περίπτωση που δεν εκλεγεί περιφερειάρχης ο Γιώργος Δακής, τότε εκλέγονται οι: Γιώργος Δασταμάνης, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης, Γιάννης Γιάτσος και Ματθαίος Αδάμος.

Από το συνδυασμό του Γιάννη Παπαϊορδανίδη σίγουρα εκλέγονται οι: ο Σωκράτης Κουρέλλας και ο Γιάννης Παπαδόπουλος, ενώ αν εκλεγεί ο Γιάννης Παπαϊορδανίδης και οι: Ιορδάνης (Τζόρνταν) Καραϊορδανίδης και Βασίλειος Τέγος. Σε περίπτωση που δεν εκλεγεί περιφερειάρχης ο Γιάννης Παπαϊορδανίδης τότε εκλέγονται οι: Δημήτρης Ψευτογκάς, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης, Σωκράτης Κουρέλλας και Γιάννης Παπαδόπουλος.

Εκτός από τα δύο αυτά σενάρια υπάρχει και ένα τρίτο σε περίπτωση που ο νικητής των εκλογών της Κυριακής πάρει ποσοστό 65%. Τότε ο νικητής θα εκλέξει πέντε συμβούλους και ο ηττημένος δύο ένας εκ των οποίων θα είναι ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης. Εδώ να διευκρινίσουμε ότι ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης του συνδυασμού που κερδίζει δεν καταλαμβάνει θέση περιφερειακού συμβούλου. Θέση συμβούλου καταλαμβάνει μόνο οι υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες των συνδυασμού που έπονται.
GREVENANEWS.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου