ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Γιώργος Νούτσος: "Ψηφίζουμε ανοιχτά τον Γιώργο Δακή"...










Ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Γιώργος Νούτσος με συνέντευξή του στα τοπικά μέσα ενημέρωσης χθες  Πέμπτη 11-11-2010, κάλεσε όλους τους Γρεβενιώτες να στηρίξουν ολόθερμα, στη δεύτερη Κυριακή των εκλογών, το συνδυασμό του Γιώργου Δακή. «Οφείλουμε να στηρίξουμε τη "Συμμαχία των Πολιτών",.. τον Γιώργο τον Δακή και βέβαια, εδώ στα Γρεβενά, τον εξαίρετο φίλο και επιστήμονα τον Γιώργο Δασταμάνη», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Δήμαρχος.
Ο κ. Νούτσος μίλησε με σκληρή γλώσσα, αναλύοντας το γιατί οι πολίτες του Νομού Γρεβενών θα καταδικάσουν τις αυτοδιοικητικές και πολιτικές επιλογές της Κυβέρνησης. Πρώτα έδωσε έμφαση στον αυτοδιοικητικό χαρακτήρα των εκλογών και στα κριτήρια που θα πρέπει να λάβει σοβαρά υπόψη το εκλογικό σώμα, προκειμένου να κάνει την επιλογή του.
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε σε συγκεκριμένα έργα (Πνευματικό Σύστημα Αποκομιδής Απορριμμάτων, Δημοτική Πινακοθήκη και Κοινωνικές Δομές) που ενώ ήταν πανέτοιμα, δεν προχώρησαν εξαιτίας της έλλειψης πολιτικής βούλησης. Η κυβέρνηση επέδειξε πολιτικό, κομματικό και κοινωνικό κυνισμό, αποστερώντας από την τοπική κοινωνία σημαντικά έργα και υποδομές, είπε χαρακτηριστικά.
Ο Δήμαρχος Γρεβενών τόνισε επίσης και τον πολιτικό χαρακτήρα της εκλογικής διαδικασίας λέγοντας πως: «Την πρώτη Κυριακή στάλθηκε ηχηρό μήνυμα στην Κυβέρνηση για αλλαγή πολιτικής. Είναι σίγουρο πως οι συμπολίτες μας δεν πρόκειται να επιβραβεύσουν ούτε τακτικές επιλεκτικών αποκλεισμών και κομματικού ρεβανσισμού, ούτε πολιτικές αδιέξοδες που καταδικάζουν μια κοινωνία στην ύφεση και την υπανάπτυξη.
Τη δεύτερη Κυριακή, θέλω να καλέσω τους συμπολίτες μας να πάρουν μαζικά μέρος στην εκλογική διαδικασία. Δεν πρέπει να λείψει κανείς. Το μήνυμα της καταδίκης των αυτοδιοικητικών και πολιτικών επιλογών της Κυβέρνησης πρέπει να είναι εκκωφαντικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου