ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Ο καιρός: Έντονες βροχοπτώσεις σε όλη τη χώρα...









Οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες στην αρχή της ημέρας στη Θράκη, το βορειοανατολικό Αιγαίο, το βόρειο Ιόνιο και την Ηπειρο και η περιορισμένη ορατότητα θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού για σήμερα Πέμπτη...
Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα ανατολικά καταιγίδες, γρήγορα όμως ο καιρός θα βελτιωθεί. Τα φαινόμενα τις πρωινές ώρες στη Θράκη θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ με γρήγορη εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία από 05 έως 14 βαθμούς.
Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα τις πρωινές ώρες στα βορειοδυτικά θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 5 και τις πρωινές ώρες τοπικά στο Ιόνιο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στην Ηπειρο έως 15 βαθμούς.
Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με τοπικές νεφώσεις. Πιθανότητα πρόσκαιρων τοπικών βροχών τις πρωινές ώρες στα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 21 βαθμούς Κελσίου.
Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις και με τοπικές βροχές. Βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 22 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις με τοπικές βροχές. Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου βροχές και καταιγίδες που μέχρι το μεσημέρι θα είναι κατά τόπους ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και το πρωί στα βόρεια 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 22 βαθμούς Κελσίου.
Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται με τοπικές νεφώσεις. Πιθανότητα πρόσκαιρων τοπικών βροχών τις πρώτες πρωινές ώρες στα ανατολικά και νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 21 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου