ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Ο Δημοσθένης Κουπτσίδης στο ΚΑΠΗ Γρεβενών - (Ως επισκέπτης...)

Κοντά στους ανθρώπους της Τρίτης Ηλικίας βρέθηκε τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010 ο υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών και Επικεφαλής του Συνδυασμού «Μαζί Συνεχίζουμε» κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης, στο πλαίσιο των προεκλογικών του επισκέψεων και συναντήσεων με τους Πολίτες των Γρεβενών,... επισκεπτόμενος το Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Γρεβενών. Ο κ. Κουπτσίδης και οι συνεργάτες απόλαυσαν τη ζεστή φιλοξενία των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας τους οποίους και ευχαρίστησαν από καρδιάς.
Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών και Νομάρχης Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης αφού συνομίλησε αρκετή ώρα μαζί τους και άκουσε τα προβλήματα που τους απασχολούν, αναφέρθηκε στο Πρόγραμμα του συνδυασμού του για το Νέο Δήμο τονίζοντας: «βασικός στόχος του προγράμματος μας είναι ο άνθρωπος και η βελτίωση της καθημερινότητας του.
Θέλουμε ένα δήμο κοντά και δίπλα στον Πολίτη κάθε ηλικίας. Κοντά στην τρίτη ηλικία με σεβασμό και δεσμεύσεις που μπορούν να γίνουν πράξη και όχι με δεσμεύσεις χωρίς αντίκρισμα. Σας οφείλουμε το σήμερα ενώ με την πείρα και την γνώσης σας, την οποία και εμπιστευόμαστε, διαμορφώνουμε το αύριο του τόπου μας. Ελάχιστη υποχρέωσή μας για όλα αυτά που μας προσφέρατε απλόχερα είναι να σας παρέχουμε ένα Δήμο με κοινωνικό πρόσωπο. Ένα Δήμο που να ανοίγει προοπτικές ανάπτυξης για τον τόπο και να αγκαλιάζει όλους τους κατοίκους, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.
Συνεχίζοντας τόνισε: «Στο κέντρο του ενδιαφέροντός μας ήταν και θα είναι πάντα ο άνθρωπος. Κάθε απόφαση και ενέργεια μας, ως νέα δημοτική αρχή, θα γίνεται για την εξυπηρέτηση των αναγκών του συνανθρώπου μας. Τα τέσσερα χρόνια της Θητείας μας στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση καθιερώσαμε την πολιτική των ανοιχτών θυρών και κάναμε πράξη αυτά που αφουγκραστήκαμε από τους πολίτες, δεν χάσαμε την επαφή με την κοινωνία, γιατί δεν ξεχάσαμε ποτέ ότι είμαστε εδώ για να υπηρετούμε όλους τους πολίτες του νομού, όλους εσάς.
Όλες οι προσπάθειες μας, ότι έγινε και θα γίνει στον τόπο, είναι εκπλήρωση του χρέους μας απέναντι σας. Η στήριξη σας όλα αυτά τα χρόνια μας όπλισε με δύναμη» και κατέληξε «αυτή τη στήριξη ζητάμε για να συνεχίσουμε μαζί αυτά που έχουμε προγραμματίσει για το Νέο Δήμο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου