ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Ο Καιρός: Βροχές και καταιγίδες τοπικά έντονες...






 







Οι βροχές και σποραδικές καταιγίδες που στα δυτικά τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα και οι ενισχυμένοι νότιοι άνεμοι στα πελάγη, 8 και πιθανόν τοπικά 9 μποφόρ θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού για σήμερα Τρίτη...
Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις και με τοπικές βροχές. Καταιγίδες κυρίως στη Θράκη. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 5 με 7 και στα ανατολικά τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 19 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτιή Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα στην Ηπειρο και το βόρειο Ιόνιο θα είναι κατά τόπους έντονα. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 6 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στην Ηπειρο έως 18 βαθμούς.
Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις με τοπικές βροχές. Πιθανότητα καταιγίδας κυρίως στη Θεσσαλία. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 22 βαθμούς Κελσίου.
Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις που μετά το μεσημέρι θα διαλυθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 6 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 25 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα βόρεια πρόσκαιρες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 7 με 8 και στα βόρεια πιθανόν μέχρι 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 23 βαθμούς Κελσίου.
Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις με τοπικές βροχές. Βελτίωση το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις κατά διαστήματα. Πιθανότητα βροχών μικρής διάρκειας το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου