ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Ο καιρός : Άστατος σήμερα Πέμπτη - "Καλοκαιρινό" το Σαββατοκύριακο...







Άστατος ο καιρός σήμερα,  στις περισσότερες περιοχές της χώρας με τοπικές βροχές στην Ήπειρο στην Δυτική Μακεδονία καθώς και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και την Κρήτη. Τα φαινόμενα στην Ήπειρο θα έχουν κατά διαστήματα έντονο χαρακτήρα. Τοπικές χιονοπτώσεις... στα ορεινά της Βόρειας Ελλάδας. Στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας τα διαστήματα ηλιοφάνειας θα είναι μεγάλα.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Νότιο Αιγαίο από νοτιοδυτικές διευθύνσεις και θα φτάσουν και τα 6 Beaufort, στο Κεντρικό Αιγαίο θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 5 Beaufort, στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 5 Beaufort, ενώ στο Ιόνιο θα πνέουν από δυτικές-νοτιοδυτικές διευθύνσεις και τοπικά θα φτάσουν και τα 6 Beaufort.H θερμοκρασία δεν σημειώσει αξιόλογη και θα κυμανθεί στα Βόρεια από 6-18 βαθμούς κελσίου στα Κεντρικά από 11-22 βαθμούς κελσίου στα Δυτικά από 10-19 βαθμούς κελσίου και στα νησιά του Αιγαίου την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα από 16-23. 

Πρόγνωση καιρού για την Παρασκευή
Ο καιρός προβλέπεται αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στα κεντρικά και βόρεια με νεφώσεις ,  βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Χιονιά στα βουνά της Ηπείρου, της Μακεδονίας και της Θράκης το απόγευμα. Στα βορειοδυτικά τα φαινόμενα θα είναι πολύ ισχυρά. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 4 με 6 και βαθμιαία στα πελάγη 7 με 8 και πρόσκαιρα στο βόρειο αιγαίο τοπικά 9 μποφόρ. Από τη νύχτα στα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς και θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Πρόγνωση καιρού για το Σάββατο
Ο καιρός προβλέπεται στα δυτικά και βόρεια αρχικά με βροχές και καταιγίδες οι οποίες τις πρωινές ώρες στα βορειοδυτικά και τα βορειοανατολικά θα είναι τοπικά ισχυρές, γρήγορα όμως τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στην κεντρική Ελλάδα και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου όπου πιθανόν να βρέξει πρόσκαιρα. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5 και στα ανατολικά 5 με 7 και πρόσκαιρα στο Αιγαίο ως 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Πρόγνωση καιρού για την Κυριακή
Ο καιρός προβλέπεται γενικά βελτιωμένος καιρός με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα βορειοδυτικά όπου είναι πιθανό να σημειωθούν ασθενείς βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και πρόσκαιρα στα πελάγη ως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου