ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Κοντά στους ετεροδημότες της Θεσσαλονόκης ο Τάκης Ζήσης...


DSC_6959





Πρωτοφανής σε μαζικότητα και σε παλμό ήταν η προεκλογική εκδήλωση που πραγματοποίησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών και επικεφαλής του συνδυασμού «ΟΡΑΜΑ – ΑΝΑΠΤΥΞΗ – ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ» Τάκης Ζήσης στη Θεσσαλονίκη. Εκατοντάδες συμπατριώτες... μας που διαμένουν στη συμπρωτεύουσα γέμισαν ασφυκτικά το καφέ “Azzuro” όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση και μετέδωσαν το ξεκάθαρο μήνυμα νίκης του Συνδυασμού του Τάκη Ζήση.
Συμπατριώτες μας όλων των ηλικιών έσπευσαν να συστρατευθούν με την αυτοδιοικητική παράταξη του Τάκη Ζήση, επιβεβαιώνοντας το αισιόδοξο κλίμα που έχει δημιουργηθεί εδώ και αρκετό καιρό, για νικηφόρο αποτέλεσμα από την πρώτη Κυριακή των εκλογών.
Ο Τάκης Ζήσης, απλός, κατανοητός και χρησιμοποιώντας πάντα τη γλώσσα της αλήθειας κατάφερε με την ομιλία του να μεταδώσει στους συμπατριώτες του το Όραμά του για το νέο Δήμο Γρεβενών, κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων. Αναλυτικά στην ομιλία του είπε τα εξής:


Συμπατριώτισσες και συμπατριώτες
Φίλες και φίλοι
Σας ευχαριστώ θερμά για την ανταπόκρισή σας στο κάλεσμά μας.
Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για μένα να απευθύνομαι σήμερα σε εσάς, σε εσάς τους Γρεβενιώτες και τις Γρεβενιώτισσες που αποτελείτε την αριθμητικά μεγαλύτερη και πιο οργανωμένη ομάδα ετεροδημοτών στην Ελλάδα με ενεργό παρουσία και δράση
Ανάμεσά σας – ανάμεσα στους συμπατριώτες μου της Θεσσαλονίκης νοιώθω περισσότερο Γρεβενιώτης.
Βλέπω ανάμεσά σας φίλους από παλιά και νοιώθω στο βλέμμα σας την νοσταλγία για τον τόπο μας, τον τόπο που όλοι αγαπάμε και πολύ περισσότερο εσείς.
Εσείς που επιλέξατε να ζείτε εκτός Γρεβενών για να έχετε καλύτερες προοπτικές στην επαγγελματική σας πορεία.
Όμως βλέπω ξεκάθαρα ότι οι δεσμοί που έχετε με τα Γρεβενά, είναι τόσο ισχυροί, που πρέπει να έχετε λόγο και ρόλο στα πολιτικά πράγματα του τόπου μας. Γνωρίζω το ενδιαφέρον σας και την αγάπη σας για τα Γρεβενά, όπως και την επιθυμία σας να πάει ο τόπος μας μπροστά, ιδιαίτερα σήμερα που η πατρίδα μας αντιμετωπίζει μια πρωτόγνωρη και γενικευμένη κρίση. Το ίδιο ενδιαφέρον και η αγάπη μου για τα Γρεβενά ,οδήγησε και εμένα να ηγηθώ μιας συλλογικής προσπάθειας για την συγκρότηση και λειτουργία του νέου δήμου Γρεβενών. Και σήμερα εσείς από εδώ από την θεσσαλονίκη με την μαζική σας παρουσία με κάνετε ιδιαίτερα αισιόδοξο. Γιατί πιστεύω ότι όλοι μαζί μπορούμε.
Θα πορευθούμε μαζί, όλοι μαζί όπως μέχρι σήμερα, σ’ όλα τα μέτωπα μικρά και μεγάλα καταγράφοντας με την προσπάθειά μας και με τις επιλογές μας ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ και ΝΙΚΕΣ.
Δεν θέλω ο λόγος μας σήμερα να είναι ιδιαίτερα πολιτικός , αλλά περισσότερο ανθρώπινος,γιατί ανάμεσά σας νιώθω φίλος, ο δικός σας Τάκης, ο άνθρωπος σας. Γι’ αυτό και δεν θα αναφερθώ στον Καλλικράτη.Αλλωστε με κάλυψαν οι φίλοι που με προλόγισαν και τους οποίους ευχαριστώ γι’ αυτό.
Θα πω δύο λόγια για τις πολιτικές μας αρχές και τις ιδεολογικές μας αξίες.

Φίλες και Φίλοι
Ξέρουμε, πως δεν αρκούν οι διακηρύξεις και οι λόγοι. Όλοι μας είμαστε αυτό που κάνουμε και όχι αυτά που λέμε. Τούτη την «Πατροπαράδοτη» πολιτική συνήθεια, θέλουμε να καταργήσουμε. Να μειώσουμε, να μηδενίσουμε αν είναι δυνατόν, την απόσταση λόγων και έργων. Γι’ αυτό ακριβώς στο συνοπτικό πρόγραμμά μας, διατυπώνουμε σκέψεις και προθέσεις..
Το οριστικό μας πρόγραμμα, θα το συνδιαμορφώσουμε μαζί, σε διαδικασίες διαλόγου με όλους τους συμπολίτες μας, σ’ ολόκληρη την Δημοτική μας Επικράτεια.
Είναι ένα πλούσιο θεματολόγιο, με θεματική κατάταξη. Απηχεί τον σύγχρονο προγραμματικό – πολιτικό προβληματισμό μας για την παιδεία, τον πολιτισμό ,την νεολαία ,τον αθλητισμό, την κοινωνική αντίληψη, το περιβάλλον, τις αναπλάσεις χώρων, τις κοινωνικές και αναπτυξιακές υποδομές, την γεωργία, την κτηνοτροφία, την μεταποίηση, τον τουρισμό, τη λειτουργία των υπηρεσιών και κυρίως τη σχέση, μια άλλη σχέση Δήμου – Δημότη.
Αγαπητοί μου Φίλοι
DSC_6973 





Γνωρίζουμε πολύ καλά τις δυσκολίες που μας περιμένουν. Ξέρουμε πόση προσπάθεια απαιτείται.
Όμως είμαστε αισιόδοξοι. Έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας. Είναι κοινή παραδοχή , πως το ψηφοδέλτιό μας , είναι ένας κατάλογος σπουδαίων και ικανών προσώπων. Διακεκριμένων μονάδων της Κοινωνίας μας, στελεχών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αξιόλογων επιστημόνων, επιτυχημένων επαγγελματιών, καταξιωμένων αγροτών.
Και βεβαίως πιστεύουμε απόλυτα στο νέο Αυτοδιοικητικό Πλαίσιο , που καθιερώνει ο Καλλικράτης.
Ένα Νέο Δημοτικό Συμβούλιο Συλλογικής σκέψης , απόφασης και δράσης.
Αναγνωρίζω ανάμεσά σας την αγωνία για τα Γρεβενά, Τα Γρεβενά της καρδιάς μας. Δεσμεύομαι ότι θα κάνω οτιδήποτε χρειαστεί για να γίνει ο δεσμός ετεροδημοτών – Δήμου πιο ισχυρός. Θα είμαι συμμέτοχος σε κάθε δράση του συλλόγου και σε επαφή πάντα μαζί σας, γιατί εσείς αποτελείτε ένα μεγάλο κομμάτι του Δήμου – του Νέου Δήμου Γρεβενών.
Σας ευχαριστώ θερμά, που μου δώσατε την δυνατότητα μιας πολιτικής εξομολόγησης.
Πιστεύω, πως όλοι μαζί, όλες και όλοι οι Γρεβενιώτες, οι Γρεβενιώτες της Θεσσαλονίκης,
γιατί κανένας δεν μας περισσεύει, μπορούμε να δημιουργήσουμε τον Νέο Δήμο Γρεβενών,
που αξίζει σε μας και στα παιδιά μας. Ο δρόμος για το ΑΥΡΙΟ , περνά μέσα από την εκλογική νίκη – τη νίκη που αξίζει σε όλους εσάς, τη νίκη που αξίζει στο συνδυασμό μας.

Φίλες και Φίλοι
Αντίπαλος μας είναι το παλιό, ως αντίληψη, ως νοοτροπία , ως τρόπος και ύφος εξουσίας.
Αντίπαλος μας είναι το χτες και οι επίδοξοι συνεχιστές του.
Αντίπαλος μας είναι οι εραστές της εξουσίας και ο ακατάσχετος λαϊκισμός.
Αντίπαλος μας είναι το χρεοκοπημένο, το κατεδαφιστέο πελατειακό σύστημα.
Εμείς, πιστεύουμε στον Πολιτικό και απορρίπτουμε τον μικροπολιτικό.
Εμείς σεβόμαστε τον πολίτη και αρνούμαστε τον πελάτη.
Αν, από σύμπτωση , κάποιοι , αναγνωρίζουν την εικόνα τους , βλέπουν την φωτογραφία τους , στις παραπάνω περιγραφές, δεν ευθυνόμαστε εμείς για την εμφάνιση του «Πολιτικού Φιλμ».
Το υλικό είναι δικό τους. Το πήραμε απ’ τα «Έργα και τις Ημέρες τους».

Φίλες και Φίλοι
Σας καλώ όλους να συστρατευτούμε σε μια κοινή προσπάθεια για μια νίκη του Πολίτη.
Μια νίκη της αξιοπρέπειας και της αξιοκρατίας.
Μια νίκη που θα αφήσει πίσω το λαϊκισμό και την αλαζονεία που τόσα μας στέρησε.
Μια νίκη που θα δώσει ελπίδα και όραμα ειδικά στις νέες και στους νέους.
Είμαστε μια μεγάλη δύναμη ανατροπής και συνένωσης.
Λέμε όχι στις δυνάμεις που παλεύουν να κρατήσουν τα Γρεβενά καθηλωμένα στο ΧΘΕΣ
ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ – ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ

Να σημειωθεί ότι τον Τάκη Ζήση προλόγισαν ο πρώην Υφυπουργός και Βουλευτής Γρεβενών Λευτέρης Τζιόλας, ο πρώην Νομάρχης Γρεβενών Δημήτριος Ρίγγος και ο πρώην Δήμαρχος Γρεβενών Σάκης Ζιώγας.

Στην εκδήλωση έδωσαν επίσης το παρόν τους ο πρώην Βουλευτής Γρεβενών Κυριάκος Ταταρίδης, ο πρώην Υφυπουργός και Βουλευτής Γρεβενών Γιάννης Κωνσταντινίδης, η Ειδική Γραμματέας Μακεδονίας Θράκης του Υπουργείου Οικονομίας και Ανταγωνιστικότητας κα Μαίρη Παπαγεωργίου καθώς και πολλά άλλα πρόσωπα που προσέφεραν κατά καιρούς στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου