ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Οι προβλέψεις των κομμάτων και των αναλυτών για τις εκλογές... - Στον Δακή η Δυτική Μακεδονία...








''Μολύβια κάτω'' λένε πλέον στα κομματικά επιτελεία αφού τους υπολογισμούς τους έκαναν και μόνο κάτι αναπάντεχο,όπως λένε,μπορεί να αλλάξει την εικόνα. Το NewsIt, έχοντας στη διάθεση του πληροφορίες-''σκονάκια'' από κόμματα και αναλυτές... σας αποκαλύπτει χωρίς περιστροφές τι πρέπει να περιμένουμε την Κυριακή,ιδίως στις περιφερειακές εκλογές που σαφέστατα έχουν μεγαλύτερο πολιτικό ''ειδικό'' βάρος.Στο ΠΑΣΟΚ θεωρούν πως εύκολα ή δύσκολα,και μάλλον από τον πρώτο γύρο,θα κερδίσουν τις περιφέρειες της Κρήτης,της Δυτικής Ελλάδας,του Νότιου Αιγαίου και πιθανότατα της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ενώ ποντάρουν και σε ισχυρό προβάδισμα του Τατούλη στην Πελοπόννησο.
Συμφωνα με πληροφορίες η Νέα Δημοκρατία θα ''καμαρώσει'' μπλέ περιφερειάρχες στον δεύτερο γύρο και μάλλον σε Κεντρική Μακεδονία,Δυτική Μακεδονία και Βόρειο Αιγαίο ενώ θεωρούν ότι είναι πολύ κοντά στο να κερδίσουν το Ιόνιο,εαν δεν περάσει στον δεύτερο γύρο ο Κερκυραίος ''αντάρτης'' του ΠΑΣΟΚ και καρπωθεί τις ψήφους του ο συντοπίτης του υποψήφιος της Ν.Δ.
Ο κακός ''χαμός'' γίνεται όμως στην Αττική,όπου θεωρούν ότι στην πρώτη Κυριακή θα έχει προβάδισμα ο Γιάννης Δημαράς,κάτι που θα σημάνει τον αποκλεισμό του Βασίλη Κικίλια από τον δεύτερο γύρο! Όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι ''παίζεται'' που θα καταλήξουν οι περιφέρειες στην Ήπειρο,στην Κεντρική Ελλάδα και στη Θεσσαλία .
Το μεγάλο θέμα όμως δεν είναι άλλο από το πόσο κοντά είμαστε στην προκήρυξη πρόωρων εκλογών.Από το ΠΑΣΟΚ περνάει το μήνυμα πως με μία διαφορά 4-5 % από τη Νέα Δημοκρατία ξεχνάμε τέτοιο ενδεχόμενο.
NewsIt

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου