ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Η δίκη του γνωστού μοντέλου για εμπορία ναρκωτικών...








Η δίκη θα συνεχιστεί σήμερα Τρίτη οπότε και αναμένεται να ολοκληρωθούν οι απολογίες των υπολοίπων κατηγορουμένων.Ως τοξικομανή πλήρως εξαρτώμενη από τα ναρκωτικά εμφάνισε τον εαυτό της ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, γνωστό... μοντέλο που δικάζεται για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών. Το 33χρονο μοντέλο είχε συλληφθεί με τον σύντροφο της και δύο ακόμη άτομα, που μοιράζονται μαζί της το εδώλιο, τον Οκτώβριο του 2009 ενώ στο διαμέρισμα της εντοπίστηκαν περίπου 2 κιλά κοκαϊνης και μικρότερη ποσότητα χασίς. Η σύλληψη είχε λάβει μεγάλη δημοσιότητα καθώς η βασική κατηγορούμενη είναι γνωστή στον χώρο της αλλά και γιατί οι πληροφορίες των αρχών την ήθελαν να προμηθεύει με ναρκωτικά άλλα πρόσωπα.
Η 33χρονη κατηγορούμενη υποστήριξε στην απολογία της ότι στην φυλακή μπήκε σε πρόγραμμα απεξάρτησης και ότι έχει καταβάλει τεράστια προσπάθεια να απεξαρτηθεί. Όπως είπε, είχε φτάσει σε τέτοιο σημείο εξάρτησης που χρειαζόταν 1 με 2 γραμμάρια κοκαΐνης ημερησίως και ότι όλα τα χρήματα που κέρδιζε από το μόντελιγκ τα ξόδευε για ουσίες. Αρνήθηκε οποιαδήποτε σχέση της με εμπόριο ναρκωτικών και υποστήριξε πως δεν γνώριζε ότι στο σπίτι υπήρχε η ζυγαριά ακριβείας που εντοπίστηκε κατά την σύλληψη της.
Το δικαστήριο νωρίτερα είχε ακούσει μάρτυρες να επιβεβαιώνουν το μεγάλο πρόβλημα εξάρτησης που αντιμετώπιζε, για πολλά χρόνια, η 33χρονη η οποία ,όπως υποστήριξε υπεύθυνος του ΚΕΘΕΑ στην κατάθεση του, με κλίμακα εξάρτησης από το ένα έως το δέκα βρισκόταν στο οκτώ όταν μπήκε σε πρόγραμμα.


Εξαρτημένος από βαριά ναρκωτικά δήλωσε απολογούμενος και ο σύντροφος του μοντέλου, ο οποίος υποστήριξε ότι ξεκίνησε να κάνει χρήση σκληρών ναρκωτικών με φίλους του και κάποια στιγμή έχασε τον έλεγχο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου