ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

«Βόμβα» κατά της Ελλάδας από τη Βιέννη...







«Η Ελλάδα δεν έχει εκπληρώσει τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει και ως εκ τούτου η Αυστρία διατηρεί επιφυλάξεις για την εκταμίευση της τρίτης δόσης του δανείου», δήλωσε σήμερα ο Γιόζεφ Πρελ, υπ. Οικονομικών της Αυστρίας. Η συμμετοχή της Αυστρίας... στην τρίτη δόση ανέρχεται στα 190 εκατομμύρια ευρώ. Σημειώνεται ότι η εκταμίευση της τρίτης δόσης του δανείου είναι προγραμματισμένη για τον Δεκέμβριο.
Συγκεκριμένα, ως προς δημόσια έσοδα, ο υπουργός είπε ότι η Ελλάδα δεν έχει μέχρι στιγμής εκπληρώσει στο ακέραιο τους όρους του προγράμματος.
«Η κατάσταση των δεδομένων που έχουμε δεν μας δίνει κανέναν λόγο για να εγκρίνουμε τη δόση του Δεκεμβρίου», σημείωσε.
Δήλωσε επίσης, ότι θα θέσει το ζήτημα σε υψηλούς τόνους στη συνάντηση των υπουργών Οικονομικών της ΕΕ που θα γίνει σήμερα στις Βρυξέλλες.
Παραδέχθηκε ωστόσο, ότι η Αθήνα κινείται στη σωστή κατεύθυνση, αλλά υπάρχει ακόμα «μία μεγάλη συζήτηση που πρέπει να κάνουμε».

Άμεση αντίδραση της ΕΕ
Άμεση ήταν η αντίδραση της ΕΕ, μέσω του Αμαντέου Αλταφάζ, εκπροσώπου του Όλι Ρεν, επιφορτισμένου με τα οικονομικά θέματα.
«Η αποστολή της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του ΔΝΤ έφτασε χθες στην Ελλάδα και θα είναι απασχολημένη όλη την εβδομάδα. Με βάση
την αξιολόγησή της, τα κράτη μέλη (της ΕΕ) θα κληθούν να πάρουν θέση» σχετικά με τη χορήγηση της επόμενης δόσης του δανείου, δήλωσε ο Αλταφάζ.
«Είναι επομένως πρόωρο να κάνουμε δηλώσεις για τα αποτελέσματα αυτής της αξιολόγησης», πρόσθεσε σε δηλώσεις που έκανε στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου