ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Εκδήλωση της «Εναλλακτικής Δράσης»: Να καταδικαστούν οι χρεοκοπημένες πολιτικές

Μάκης Σεβίλογλου










Την Τετάρτη  3/11/2010 η «Εναλλακτική Δράση για τη Δυτική Μακεδονία» κατέγραψε άλλη μια επιτυχημένη εκδήλωση στο ενεργητικό της. Ο επικεφαλής του Συνδυασμού Αντώνης Κύρινας βραδυά συζήτησης και μουσικής με τους πολίτες της Κοζάνης.Την... εκδήλωση άνοιξε ο κ. Τσικριτζής, υποψήφιος  περιφερειακός Σύμβουλος, ο οποίος εξήγησε γιατί οι δυνάμεις της Οικολογίας συμμετέχουν στην «Εναλλακτική Δράση». Στη συνέχεια ο υποψήφιος Περιφερειάρχης κ. Κύρινας αναφέρθηκε στη σημασία των εκλογών, τονίζοντας το διττό χαρακτήρα τους, πολιτικό και τοπικό. Καταδίκασε τα εκβιαστικά διλήμματα, που εμφανίζονται σε κάθε εκλογική αναμέτρηση και έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην τακτική του πρωθυπουργού να φοβίσει τον κόσμο και να υφαρπάξει τις ψήφους του. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο χρεοκοπημένο μοντέλο ανάπτυξης της Δυτικής Μακεδονίας και κατονόμασε ως ενόχους τα δύο  μεγάλα κόμματα και τους εντεταλμένους νομαρχιακούς άρχοντες. (Δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «η Περιφέρεια μας κέρδισε δύο πρωταθλήματα : της ανεργίας και της ρύπανσης - υποβάθμισης του περιβάλλοντος»). Τέλος τόνισε ότι η παραγωγή τοπικών πολιτικών μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση της κρίσης, στη στροφή προς τη βιώσιμη ανάπτυξη και στην ενδυνάμωση θεσμών κοινωνικής αλληλεγγύης. Συνεπώς, υπό αυτό το πρίσμα, ο ρόλος των νέων Περιφερειών είναι πολύ σημαντικός. και οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι οργάνωσαν σε μεγάλο καφέ της πόλης μια
Κατόπιν έκαναν ένα σύντομο χαιρετισμό οι υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες Κ. Παπαθανασίου (Γρεβενών), Στεφ. Λιούζιας, Μ. Πετράκος (Φλώρινας) και Γ. Χιωτίδης (Κοζάνης), οι (Καστοριάς), οποίοι εστίασαν κυρίως σε θέματα δημόσιας διαφάνειας και συμμετοχής, ενώ στηλίτευσαν τις προεκλογικές «δημοπρασίες υποσχέσεων» των δύο μεγάλων κομμάτων.
Μετά τις ομιλίες ακολούθησε μια χαλαρωτική μουσική βραδυά με το Μάκη Σεβίλογλου και το συγκρότημα του.
Η μαζική συμμετοχή και το πολύ κέφι αποζημίωσαν τους διοργανωτές, που εισπράττουν  συνεχώς καινούρια μηνύματα αισιοδοξίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου