ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Κι άλλες περικοπές στο Μετοχικό Ταμείο Στρατού...







Το σχέδιο "σωτηρίας" του ΜΤΣ,ανέλυσε με δηλώσεις του στο ΑΠΕ, ο πρόεδρος του υποστράτηγος ε.α Χαράλαμπος Σωτηρόπουλος. Όπως έχει αποκαλύψει το OnAlert, θα υπάρξουν περικοπές στο μέρισμα κατά 15% το 2011 και αύξηση των εισφορών κατά 1%... Ο κ.Σωτηρόπουλος προτείνει ακόμη να καθοριστεί ως ηλικιακό όριο για την είσπραξη του μερίσματος το 53ο έτος της ηλικίας για κάθε δικαιούχο.
Για να σταματήσει η καθοδική πορεία του Ταμείου και να προχωρήσει σε εξυγίανση και ανάπτυξη, ο πρόεδρος του ΔΣ κ. Σωτηρόπουλος προτείνει σειρά μέτρων, για τα οποία, όπως είπε, είναι ενήμερη η πολιτική και η στρατιωτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.
Μεταξύ αυτών προτείνει την περικοπή του μερίσματος προς τους μερισματούχους κατά 15% το 2011 και ανάλογα με την πορεία των οικονομικών του Ταμείου κατά 10% το 2012 (συνολικά 25%), την αύξηση κατά 1% των κρατήσεων υπέρ του ΜΤΣ για τους εν ενεργεία στρατιωτικούς και αστυνομικούς και την κατάργηση του επιδόματος θανάτου (15 μερίσματα που κυμαίνονται από τρεις έως τέσσερις χιλιάδες ευρώ που λαμβάνει η οικογένεια του θανόντος δικαιούχου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου