ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Μονόδρομος η προκήρυξη εθνικών εκλογών - Αρκετοί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ τάσσονται υπέρ της προσφυγής στην κάλπη...







Πεισμένοι ότι ο πρωθυπουργός δεν μπλοφάρει με το δίλημμα των εκλογών, δηλώνουν όλο και περισσότεροι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.Πολλοί εξ αυτών, μάλιστα, υποστηρίζουν ότι πλέον είναι μονόδρομος για τον Γιώργο Παπανδρέου η προκήρυξη των εκλογών,.. ακόμη και αν το αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών είναι θετικό για την κυβέρνηση, καθώς θα δημιουργηθεί νέα δυναμική που θα δώσει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση στις μεταρρυθμίσεις που έχει μπροστά της η κυβέρνηση τους επόμενους μήνες και παράλληλα, εάν επανεκλεγεί, θα κερδίσει έναν ακόμη χρόνο (ως το 2014) για να προχωρήσει στις παρεμβάσεις και αλλαγές που προβλέπονται από το Μνημόνιο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, έτοιμοι για το ενδεχόμενο αυτό είναι και όλοι οι συνεργάτες του πρωθυπουργού στο Μαξίμου, αλλά την τελική απόφαση θα πάρει ο ίδιος ο κ. Παπανδρέου το βράδυ της Κυριακής, συνεκτιμώντας τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών.
Γι' αυτό και κανείς δεν τολμά να βάλει τον πήχη σε συγκεκριμένο αριθμό περιφερειών ή να κάνει οποιαδήποτε άλλη πρόβλεψη. Πληροφορίες, πάντως, από την Ιπποκράτους θέλουν τους επιτελείς ικανοποιημένους από τα αποτελέσματα των τελευταίων δημοσκοπήσεων, καθώς το εκλογικό δίλημμα - όπως λένε - έχει συσπειρώσει τους «πράσινους» ψηφοφόρους και αφήνουν να εννοηθεί ότι θα υπάρξουν εκπλήξεις την Κυριακή...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου