ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Τρομο - μέτωπα στην Αθήνα - Κόκκινος συναγερμός...







Έκρηξη σημειώθηκε στην πρεσβεία της Ελβετίας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν υπάρχουν τραυματίες καθώς η έκρηξη σημειώθηκε σε ακάλυπτο χώρο. Όπως έγινε γνωστό, υπάλληλοι της πρεσβείας που εντόπισαν το δέμα, το θεώρησαν... ύποπτο και το έριξαν στον ακάλυπτο όπου και εξερράγη. Ταυτόχρονα, άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ δέχθηκαν πυροβολισμούς στην οδό Αφροδίτης, στο παλαιό Φάληρο και σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει ένα τραυματίας αστυνομικός ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Αστυνομία, προηγήθηκε ανταλλαγή πυροβολισμών κατά τη διάρκεια καταδίωξης δύο ληστών. Ο ένας συνελήφθη, ενώ ο άλλος αναζητείται.
Ελεγχόμενη έκρηξη πραγματοποιήθηκε σε ύποπτο δέμα έξω από την πρεσβεία της Βουλγαρίας, ενώ ένα ακόμη ύποπτο δέμα εντοπίστηκε σύμφωνα με πληροφορίες στην οδό Ριζάρη. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο φάκελος έφτασε στην πρεσβεία της Βουλγαρίας με αποστολή. Ο υπάλληλος που το εντόπισε, επικοινώνησε με τον αποστολέα ο οποίος αρνήθηκε ότι το έστειλε.
Ελεγχόμενη έκρηξη και στη Βουλή, μετά από τον εντοπισμό ύποπτου φακέλου στο φυλάκιο επί της Βασιλίσσης Σοφίας. Όπως έγινε γνωστό, ταχυμεταφορέας που μετέφερε δέμα στην πρεσβεία της Χιλής, έκρινε ότι ήταν ύποπτο και σταμάτησε στη Βουλή και το παρέδωσε στους αστυνομικούς.
Έντονος είναι ο προβληματισμός στην κυβέρνηση για την αρνητική εικόνα της χώρας μας στο εξωτερικό.
ΣΚΑΪ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου