ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Μέτωπο με την ομάδα του Ηρακλή άνοιξε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ.Μπουτάρης με δηλώσεις του - Διαβάστε την σκληρή απάντηση του Γηραιού...








H ΠΑΕ Ηρακλής απάντησε, με ανακοίνωσή της, στον υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, ο οποίος υποστήριξε σε συνέντευξή του: «Να κάνει γήπεδο 30.000 θέσεων ο Ηρακλής. Θα το γεμίσει ποτέ; »...

Η ανακοίνωση:
«Είναι σαφές ότι κάποιοι, ενώ το οφείλουν, δεν γνωρίζουν το σχετικό ρητό, που προτρέπει όσους φιλοδοξούν να… θριαμβεύσουν να… κρύπτονται. Διότι, όταν δεν κρύπτονται, υποπίπτουν σε ‘αποκαλύψεις σκέψεων’, που δεν προσβάλλουν τον ιστορικότερο Σύλλογο της Ελλάδας και τον κόσμο του, αλλά προσβάλλουν τη λογική και την αντίληψη όσων τις δημοσιοποιούν. Ιδίως, όταν η χρονική συγκυρία δεν ‘εξυπηρετεί’ για τέτοιου είδους ‘ατάκες’.
Δεν εξυπηρετεί ούτε τις επιδιώξεις των ιδίων, αλλά και έρχεται σε σύγκρουση με το πολύχρονο αίτημα για κατασκευή γηπέδου στην Μίκρα, το οποίο, πλέον, είναι πιο επίκαιρο από ποτέ. Ο κόσμος του ΗΡΑΚΛΗ γέμισε και γεμίζει τα γήπεδα, όχι μόνο της Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης, ακόμη και σε αθλήματα, που δεν έχει παρακολουθήσει ο ‘αμετροεπής’ υποψήφιος, ο οποίος με επική δεινότητα επιχειρεί να επιβεβαιώσει το ‘μωραίνει Κύριος, ον βούλεται απωλέσαι’. Καληνύχτα σας…».
 gazzetta.gr

4 σχόλια:

  1. αυτό που είπε ο Μπουτάρης είναι ότι ως επαγγελματική ομάδα που είναι ο Ηρακλής, επιδίωξη του δεν πρέπει να είναι ένα γήπεδο και μόνο αυτό, παρά να γίνει ένα σχέδιο το οποίο να επιφέρει έσοδα, ανάπτυξη και όραμα.

    Δεν έχει άδικο, καθώς χωρίς αυτά δεν γίνεται μια ομάδα να λέγεται επαγγελματική και δεν βοηθά και την τοπική κοινωνία!

    Εδώ η δήλωση που άκουσα και έβγαλα αυτό το συμπέρασμα:
    http://www.youtube.com/watch?v=hMOpgHE9rAg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε παιδιά μας κοροϊδεύετε. Μόλις άκουσα τις δηλώσεις του. Αυτό που είπε είναι πως ο Ηρακλής είναι επαγγελματική ομάδα και πρέπει να σκεφτούμε μαζί με τον δήμο πως μπορεί να έχει συνεχόμενα έσοδα εκτός των διαρκείας γιατί δεν μπορεί να στηρίζεται στο ότι θα έχει 30,000 διαρκείας το χρόνο. Απολύτως λογικό και στη σωστή βάση για μια επαγγελματική ομάδα όπως ο Ηρακλή που έχει στόχους και όραμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΙΛΕ ΜΑΝΟ, ΤΟ ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ. ..."ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΕ 30.000 ΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΠΟΤΕ;"...
    ΑΚΟΥΣΕ ΤΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μιλωντας για ομαδες ξεγελαει τον κοσμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή