ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Άγρια καταδίωξη ανάποδα στη Λ. Βουλιαγμένης με τρεις τραυματίες...- Άντρας βρέθηκε σφαγμένος πάνω στη Λ. Ηρακλείου...







Αγρία καταδίωξη δύο Αλβανών ληστών κατέληξε στον τραυματισμό τριών ατόμων, στις 9 το βράδυ, σε τροχαίο στη λεωφόρο Βουλιαγμένης στο Ελληνικό. Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, οι δύο Αλβανοί πήγαν με κλεμμένο αυτοκίνητο στο "Πράκτικερ"... του Ελληνικού και στο παρκινγκ ακινητοποίησαν ένα πελάτη, του πήραν 800 ευρώ που είχε πάνω του και το αυτοκίνητό του και διέφυγαν με τα δύο αυτοκίνητα.
Εντοπίστηκαν, όμως, σχεδόν αμέσως από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι τους καταδίωξαν.
Ο ένας με το κλεμμένο αυτοκίνητο κατάφερε να διαφύγει. Ο δεύτερος, όμως, με το αυτοκίνητο του πελάτη του "Πράκτικερ" μπήκε αντίθετα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, όπου παρέσυρε δύο μοτοσικλέτες και ένα ποδήλατο, με αποτέλεσμα να τραυματίσει ελαφρά τους τρεις οδηγούς. Τελικά οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και ανακρίνεται, ενώ γίνονται αναζητήσεις για τη σύλληψη και του δεύτερου ληστή.

Βρέθηκε σφαγμένος πάνω στη Λ. Ηρακλείου

Αποτρόπαιο ήταν το θέαμα που αντίκρισαν οι οδηγοί και οι περαστικοί πάνω στη Λεωφόρου Ηρακλείου 171, λίγο μετά τις 22:00 , όπου κυριολεκτικά ήταν σωριασμένος ένας άνδρας μέσα σε λίμνη αίματος. Άμεσα έσπευσαν αστυνομικοί στο σημείο, σύμφωνα με τους οποίους ο άτυχος άνδρας πιθανότατα είναι αλλοδαπός, ενώ άφησαν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά είτε εκείνο της ληστείας είτε του ξεκαθαρίσματος λογαριασμών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου