ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Συνεχίζεται η στροφή των Ελβετών στο ρατσισμό...







Υπέρ της αυτόματης απέλασης καταδικασθέντων αλλοδαπών τάχθηκαν οι Ελβετοί κατά το δημοψήφισμα που διενεργήθηκε σήμερα στη χώρα.Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της εταιρείας δημοσκοπήσεων GFS Bern που διενήργησε την έρευνα για τη δημόσια... τηλεόραση, το 53 των ψηφοφόρων τάσσεται υπέρ της απέλασης.
Το περιθώριο λάθους για το αρχικό αποτέλεσμα ήταν 3%, ωστόσο το σύστημα πρόβλεψης μέσω υπολογιστή θεωρείται εξαιρετικά ακριβές. Το δημοψήφισμα πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή, ωστόσο, πολλοί Ελβετοί έστειλαν τις ψήφους μέσω ταχυδρομείου.
Το ακροδεξιό Ελβετικό Λαϊκό Κόμμα (SVP) ήταν εκείνο που ζήτησε να τεθεί σε δημοψήφισμα η συγκεκριμένη πρόταση. Μάλιστα στην εκστρατεία του για τη συγκέντρωση των απαιτούμενων υπογραφών κυριάρχησαν τα μηνύματα με άκρως ρατσιστικό και ξενοφοβικό περιεχόμενο.
Την περασμένη χρονιά οι Ελβετοί και πάλι μέσω δημοψηφίσματος απαγόρευσαν την κατασκευή μιναρέδων. Απόφαση που προκάλεσε διεθνή κατακραυγή.

1 σχόλιο:

  1. ΕΠΕΙΔΗ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΑΚΤΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΠΙΟ ΑΓΡΙΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕΙ ΠΟΤΕ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ..ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΑ ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΛΆΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΔΥΣΜΟΙΡΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή