ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Ευχαριστήριο μήνυμα του κ.Τάκη Ζήση ...









"Το αποτέλεσμα των εκλογών της 7ης Νοεμβρίου 2010 στον Δήμο μας, ως ελεύθερη πολιτική έκφραση του τοπικού εκλογικού σώματος , είναι απολύτως σεβαστό και έγκυρο.Η κοινωνία μας, όρισε με σαφή τρόπο, τη θέση, το ρόλο και τις ευθύνες μας στο νέο... Δημοτικό μας Συμβούλιο .
Αισθάνομαι ειλικρινά την ανάγκη, να ευχαριστήσω όλους τους συνδημότες μας, που η εκλογική τους συμπεριφορά, ανεξάρτητα απ’ τον συνδυασμό προτίμησής τους, ανέδειξε πολιτικό πολιτισμό.
Και βεβαίως αισθάνομαι βαθύτατο ηθικό χρέος μου, να ευχαριστήσω όλες και όλους τους συμπολίτες μου για την ψήφο τιμής και εμπιστοσύνης προς το πρόσωπο και τον συνδυασμό μου.
Τους διαβεβαιώ, πως θα ανταποκριθούμε απολύτως στο ρόλο μας και στις προσδοκίες τους. Ευχαριστώ επίσης, όλους τους συνεργάτες μου, που παρά τα ασφυκτικά χρονικά περιθώρια και τη δυσμενή συγκυρία, τίμησαν με τον αγώνα τους, αρχές και αξίες που μας ενώνουν ως συντρόφους και συμμαχητές.
Τέλος , θέλω να συγχαρώ τον νικητή της εκλογικής διαδικασίας , τον κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη και όλες και όλους τους Δημοτικούς συμβούλους , που θα συγκροτήσουν το νέο Δημοτικό Συμβούλιο Γρεβενών και να υποσχεθώ , πως σε ότι μας αφορά θα συμβάλλουμε διαρκώς στην δημιουργία μιας νέας δυναμικής , δημιουργικής εποχής για τον Δήμο μας και τον Λαό του.
Όπλα μας η πολιτική συνείδηση , η αγάπη για τα Γρεβενά και ο «Καλλικράτης»".

Δημήτριος Ζήσης
Επικεφαλής της Δημοτικής
Αντιπολίτευσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου