ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσίδης με τους κατοίκους του Βαροσίου...








Με θέρμη υποδέχθηκαν τον Υποψήφιο Δήμαρχο Γρεβενών και Επικεφαλή του Συνδυασμού «Μαζί Συνεχίζουμε» οι κάτοικοι του Βαροσίου στέλνοντας μήνυμα εμπιστοσύνης στο συνδυασμό του την Κυριακή 31 Οκτωβρίου.Ο κ. Κουπτσίδης τους ευχαρίστησε... από καρδιάς για τη θερμή υποδοχή που επεφύλαξαν τόσο στον ίδιο όσο και στους συνεργάτες του και τόνισε: «την αγάπη αυτή που σήμερα εισπράττουμε να είστε σίγουροι ότι θα σας την ανταποδώσουμε δεσμευόμενοι για ένα Δήμο Ανθρώπινο κοντά και δίπλα στα προβλήματα των πολιτών χωρίς διακρίσεις και διαχωριστικές γραμμές». 

Βρισκόμαστε σήμερα εδώ για να σας παρουσιάσουμε το πρόγραμμα μας για το Νέο Δήμο Γρεβενών, το δικό μας συμβόλαιο με την κοινωνία και τον τρόπο που θα λειτουργήσουμε ως Δημοτική Αρχή «Οι βασικοί στόχοι του προγράμματός μας είναι: η ισόρροπη ανάπτυξη, η σύγχρονη ανθρωποκεντρική διοίκηση και η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών».

Στο κέντρο του ενδιαφέροντός μας τόνισε ο κ. Κουπτσίδης θα είναι πάντα ο άνθρωπος και η επίλυση των προβλημάτων της τοπικής κοινωνίας. Με υποδομές που θα λύνουν προβλήματα και θα συμβάλλουν στη δημιουργία συνθηκών αξιοπρεπούς διαβίωσης όλων των πολιτών».
Ζητάμε τη στήριξη σας για δύο λόγους: πρώτον για το όραμά μας για το νέο Δήμο και δεύτερον για τη θητεία μας στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση αυτά τα τέσσερα χρόνια και για αυτά που πετύχαμε είπε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο κ. Κουπτσίδης και συνέχισε : «Βελτιώσαμε την καθημερινότητα των Πολιτών, βάλαμε τις βάσεις για μεγάλα έργα, δώσαμε λύσεις σε χρόνια προβλήματα, σταθήκαμε δίπλα στους φορείς, τους νέους και τους συλλόγους. Δημιουργήσαμε τη Νομαρχιακή Ορχήστρα ένα πρωτοποριακό εγχείρημα με τη συμμετοχή των δικών μας μουσικών που χρόνια κρατάνε ζωντανή την πλούσια μουσικής μας παράδοση. Καθιερώσαμε την πολιτική των ανοιχτών θυρών το εφαρμόσαμε όλα αυτά τα χρόνια θα το εφαρμόσουμε και στο Δήμο να συνεχίσουμε να κάνουμε και στο Δήμο.
Αναφερόμενος στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού του ο κ. Κουπτσίδης τόνισε:«το ψηφοδέλτιο μας το απαρτίζουν πρόσωπα από όλα τα κοινωνικά στρώματα και όλα τα επαγγέλματα χωρίς να αποκλείσουμε κανένα τοπικό διαμέρισμα. Πρόσωπα με γνώση, εμπειρία και διάθεση να προσφέρουν.

Τέλος κάλεσε τους παρευρισκόμενους να στηρίξουν τον συνδυασμό του στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου για να συνεχίσουμε μαζί αυτά που είναι σε εξέλιξη για να κτίσουμε το νέο Δήμο. Μαζί Συνεχίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου