ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Νομαρχία Γρεβενών: Συνεδρίαση του ΣΝΟ....








Συνεδρίασε σήμερα Τρίτη το Συντονιστικό Νομαρχιακό Όργανο υπό την Προεδρία του Νομάρχη Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη με θέμα: τη λήψη μέτρων για τον αποχιονισμό του οδικού δικτύου του Νομού. Αμέσως μετά τη σύσκεψη ο Νομάρχης κ. Κουπτσίδης... δήλωσε : «κύριο μέλημα μας είναι ο καλύτερος συντονισμός στο θέμα του αποχιονισμού το οποίο τα προηγούμενα χρόνια χάρη στον υπερβάλλοντα ζήλο των υπαλλήλων και των αρμόδιων υπηρεσιών το κρατήσαμε σε πολύ υψηλό επίπεδο. Θα επιδιώξουμε να κρατήσουμε ανοιχτή και επισκέψιμη την Ορεινή περιοχή και το Χιονοδρομικό Κέντρο της Βασιλίτσας που αποτελεί τον σημαντικότερο πόλο τουριστικής ανάπτυξης του Νομούς μας καθώς και τους Οικισμούς, έτσι ώστε οι κάτοικοι να μην αντιμετωπίζουν προβλήματα.
Τα προβλήματα τόνισε που υπάρχουν στο θέμα των αρμοδιοτήτων λόγω των αλλαγών του Καλλικράτη ελπίζω να λυθούν στη σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στην Περιφέρεια στις 24 Νοεμβρίου. Εμείς επιδιώκουμε στο μεταβατικό στάδιο που ακολουθεί να υπάρξει ο καλύτερος συντονισμός σε περίπτωση χιονοπτώσεων».
Στη σύσκεψη συμμετείχαν η Αντινομάρχης της Ν.Α. Γρεβενών κ. Αικατερίνη Πέτρου, ο Διοικητής της Π.Υ. Γρεβενών κ. Θεόδωρος Καίσαρης, Εκπρόσωποι των Στρατιωτικών Αρχών και των Σωμάτων Ασφαλείας, Εκπρόσωποι των Ο.Τ.Α. του Νομού, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών της Ν.Α. Γρεβενών κ. Κων/νος Ευαγγελόπουλος, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Δασών Γρεβενών κ. Δημήτριος Δρίζης, ο Προϊστάμενος του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Ν.Α. Γρεβενών κ. Γεώργιος Κουρέλας και υπηρεσιακοί παράγοντες. 

ΥΓ ΑΕΤΟΥ: Οι προσλήψεις στο Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας πότε θα υπογραφούν; Οι εκλογές τελείωσαν...
ΥΓ ΑΕΤΟΥ2: Στείλτε μας και καμιά άλλη φωτογραφία. Μόνο από ένα πλάνο έχετε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου