ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Ψεύτικη πρόσκληση μέσω Ίντερνετ περιέχει επικίνδυνο ιό...







Ειδικοί ασφαλείας συστημάτων πληροφορικής προειδοποιούν ότι μία ψεύτικη πρόσκληση που κυκλοφορεί μέσω e-mail για την τελετή απονομής του Νόμπελ Ειρήνης περιέχει ιό που μπορεί να μολύνει τον ηλεκτρονικό υπολογιστή όποιου το ανοίξει.Το e-mail φαίνεται ότι... προέρχεται από το Oslo Freedom Forum, έναν οργανισμό που είναι υπαρκτός, ο οποίος όμως δεν συνδέεται άμεσα με τα βραβεία Νόμπελ, και περιέχει ένα συνημμένο με τη μορφή PDF.
Με το άνοιγμα αυτού του συνημμένου εγκαθίσταται στον υπολογιστή ένας ιός τύπου Δούρειου Ίππου (Τρόγιαν), ένα πρόγραμμα που επιτρέπει σε αυτόν που το δημιούργησε να πάρει τον έλεγχο του υπολογιστή.
«Δε γνωρίζουμε από πού προέρχεται η επίθεση, ούτε ποιος είναι ο στόχος», δήλωσε ο όμιλος ασφάλειας συστημάτων πληροφορικής F-Secure.
Σύμφωνα με τον ιστότοπο της νορβηγικής εφημερίδας Aftenposten, στόχος ηλεκτρονικής επίθεσης μέσω e-mail έχει γίνει και ο διευθυντής του Ινστιτούτου Νόμπελ Γκέιρ Λούντεσταντ.
Πριν δύο εβδομάδες ηλεκτρονική επίθεση είχε δεχθεί και ο ιστότοπος του βραβείου Νόμπελ Ειρήνης (www.nobelpeaceprize.org).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου