ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Το μέλλον της ΔΕΗ επί τάπητος στη συνάντηση Μπιρμπίλη - Αλμούνια στις Βρυξέλλες...







Συνάντηση με τον επίτροπο Ανταγωνισμού, Χοακίν Αλμούνια, θα έχει την Τετάρτη στις Βρυξέλλες, η υπουργός Περιβάλλοντος, Τίνα Μπιρμπίλη. Βασικό θέμα συζήτησης αναμένεται να αποτελέσει η απελευθέρωση της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας και το μοντέλο... διάρθρωσης της αγοράς που θα επιλέξει η κυβέρνηση μεταξύ των εναλλακτικών λύσεων που δίνει η σχετική Κοινοτική Οδηγία.
Προβλέπεται επίσης να συζητηθούν και ειδικότερα θέματα όπως η πρόσβαση παραγωγών ηλεκτρικής ενέργειας εκτός ΔΕΗ στη λιγνιτική παραγωγή και τα υδροηλεκτρικά και οι εναλλακτικές επιλογές, που, επίσης, έχουν προταθεί στην κυβέρνηση και τη ΔΕΗ.
Μεταξύ αυτών, η μίσθωση μονάδων ηλεκτροπαραγωγής της ΔΕΗ ή η ανταλλαγή ηλεκτρικής ενέργειας που παράγεται στη χώρα με αντίστοιχη ενέργεια στο εξωτερικό. Η κυβέρνηση έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο πώλησης μονάδων της ΔΕΗ.
Η συνάντηση με τον κ. Αλμούνια γίνεται σε συνέχεια των επαφών που είχε τους τελευταίους μήνες η υπουργός Περιβάλλοντος με μέλη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Την κυρία Μπιρμπίλη θα συνοδεύσει ο γγ Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής του ΥΠΕΚΑ, Κ.Μαθιουδάκης.

1 σχόλιο:

  1. ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΜΠΗΚΕ ΑΝ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟ.Ο ΑΕΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΟΙ. ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΤΟ ΜΑΙΛ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή