ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Ορθοπεταλιά τώρα, για κάλπες Δεκέμβρη....

http://s.enet.gr/resources/2010-11/anwnymo-2-thumb-large.jpg 





Πέντε μέρες πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές ο πρωθυπουργός συνεχίζει να οδηγεί ένα μαραθώνιο δρόμο εκλογολογίας, με τους αρχηγούς των κομμάτων της αντιπολίτευσης να ακολουθούν.Ο κ. Παπανδρέου διαμηνύει ότι δεν μπλοφάρει και υποστηρίζει ότι θα μιλήσει... ο λαός, αν από το αποτέλεσμα της ερχόμενης Κυριακής η κυβέρνησή του βρεθεί σε αδιέξοδο όσον αφορά την εφαρμογή του προγράμματος εξόδου της χώρας από την κρίση.
Οι δηλώσεις αυτές συνοδεύονται κι από κυβερνητικές διαρροές, σύμφωνα με τις οποίες οι πιθανότερες ημερομηνίες πρόωρων εθνικών εκλογών είναι η 5η και η 12η Δεκεμβρίου. «Αν γίνουν εκλογές, θα γίνουν περίπου τότε», μας είπε χθες κυβερνητικός παράγοντας.

«Δεν υπάρχουν αδιέξοδα»
Ο κ. Παπανδρέου χθες μετά τον κλασικό μαραθώνιο, στον οποίο πήρε μέρος, άρχισε προεκλογική περιοδεία από την Κοζάνη. Σήμερα είναι στη Θεσσαλονίκη και αύριο θα πάει στα Γιάννινα. Στην Κοζάνη, στους Αγ. Αναργύρους το Σάββατο και σε συνέντευξή του στη «Reαl News» χθες, μίλησε και πάλι για προσφυγή στις κάλπες, αν δεν περάσει το δίλημμα το οποίο θέτει: ότι δηλαδή στις 7 Νοεμβρίου «ή θα προχωρήσουμε για να ολοκληρώσουμε την προσπάθεια ή θα ακολουθήσουμε πορεία αποσταθεροποίησης γυρίζοντας στο παρελθόν». Οπως είπε, «δεν μπλοφάρω και δεν δραπετεύω από το πρόβλημα. Ούτε μ' ένδιαφέρει η υστεροφημία μου».
«Θα πρέπει να μιλήσει ο λαός γιατί στη Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα», είπε στην Κοζάνη και κάλεσε τους πολίτες «να μη διοχετεύσουν τη δικαιολογημένη οργή τους με ψήφο στις δυνάμεις εκείνες που επενδύουν στο φόβο και την ανασφάλεια». Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο τούς ζήτησε να δώσουν ψήφο αυξημένης ευθύνης απέναντι στο μέλλον της χώρας, να καταψηφίσουν τα πρόσωπα «που δεν εγγυώνται τη διαφάνεια» και να ψηφίσουν «τα καθαρά πρόσωπα τα οποία στηρίζει το ΠΑΣΟΚ».
Νωρίτερα, ομάδα εργαζομένων στη ΔΕΗ έκανε διαμαρτυρία με μαύρες σημαίες και πανό έξω από το συνεδριακό κέντρο, όπου θα γινόταν η εκδήλωση. Το Σάββατο στους Αγ. Αναργύρους είπε ότι «έχουμε χρέος να μην καταστούμε όμηροι τυχοδιωκτισμών, που έχουν μικροκομματικά εκλογικά οφέλη» και επανέλαβε: «Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο δεν υπάρχει άλλη λύση παρά να μιλήσει ο λαός».

Πάγκαλος: Δεν γνωρίζω
Ωστόσο ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θ. Πάγκαλος δείχνει να μην έχει πεισθεί για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών. Μιλώντας χθες στο «Βήμα» εξέφρασε την εκτίμηση ότι δεν θα γίνουν πρόωρες εκλογές, φέτος ή του χρόνου. «Το δίλημμα του πρωθυπουργού δεν είναι ότι αν δεν είναι καλό το αποτέλεσμα θα κάνει εκλογές την άλλη μέρα» είπε. Και αναρωτήθηκε: «Ποιο θα είναι το μη ικανοποιητικό αποτέλεσμα; Ομολογώ ότι δεν είμαι σε θέση να το πω». 

1 σχόλιο:

  1. Τέρας φυσικής αντοχής είναι ο μπαγάσας. Μαζί με το θηρίο (τον Μητσοτάκη ντε) θα μας φάνε το στάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή