ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Ευχαριστήρια επιστολή του υποψηφίου Δημάρχου Δεσκάτης κ. Καραστέργιου Δημήτριου...







Συμπατριώτισσες-συμπατριώτες
Οι συνεργάτες μου και εγώ ευχαριστούμε από καρδιάς όσους και όσες μας εμπιστευθήκατε, πιστέψατε σε εμάς και μας τιμήσατε με την ψήφο σας στηρίζοντας τις θέσεις μας και επιβραβεύοντας την προσπάθειά μας...
Ευχαριστούμε τους ψηφοφόρους από όλους τους πολιτικούς χώρους, που επιλέξατε με την ψήφο σας την ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΕΛΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, έναν συνδυασμό ανεξάρτητο , αδέσμευτο , ακηδεμόνευτο , και υπερκομματικό, πάνω από αγκυλώσεις του χθες , τοπικιστικές και κομματικές αντιπαλότητες, προκαταλήψεις και πολιτικά στερεότυπα.
Ένα συνδυασμό που επιδίωξε και πέτυχε σε μεγάλο βαθμό την ενεργοποίηση των κατοίκων της περιοχής που αναγνωρίζουν ότι ο τόπος έχει ανάγκη από ένα νέο μοντέλο αποτελεσματικής διοίκησης, που θα βάζει στέρεες βάσεις για τη δημιουργία ενός νέου Δήμου σύγχρονου , ισχυρού, ευέλικτου, αποτελεσματικού με κοινωνικό πρόσωπο.
Σεβόμαστε όλους όσους για τους δικούς τους λόγους επέλεξαν διαφορετικά.
Συγχαίρουμε τους υποψηφίους που κινήθηκαν στα πλαίσια του πολιτικού πολιτισμού κατά τη διάρκεια της εκλογικής αναμέτρησης.
Καταδικάζουμε ωστόσο νοσηρά φαινόμενα εξαγοράς συνειδήσεων, εκβιαστικών διλημμάτων , μικροπολιτικής , παραγοντισμού και διαπλοκής που δυστυχώς έκαναν την εμφάνισή τους και σ΄αυτή την προεκλογική περίοδο, ιδιαίτερα στο Β΄ γύρο των εκλογών, δηλητηριάζοντας την πολιτική ζωή του τόπου μας.
Συμπατριώτισσες-συμπατριώτες
Στο διάστημα αυτό της προεκλογικής περιόδου, πορεύτηκα μαζί με φίλους και φίλες συναγωνιστές, άξιους συνεργάτες τους οποίους τιμώ και ευχαριστώ ιδιαίτερα, με μοναδικό σκοπό την πρόοδο και την ανάπτυξη του Δήμου μας, έχοντας την αμέριστη συμπαράσταση και τη συγκινητική στήριξη συγγενών και πραγματικών φίλων.
Δώσαμε έναν αγώνα τίμιο , καθαρό , προβάλαμε τις αρχές και τις θέσεις μας και επιδιώξαμε την αντιπαράθεση σε επίπεδο προγραμμάτων, πιστοί στις αρχές του πολιτικού πολιτισμού.
Το αποτέλεσμα των εκλογών μας κάνει να αισθανόμαστε νικητές.
Αγγίξαμε το στόχο μας.
Η εμπιστοσύνη που δείξατε στο συνδυασμό μας και στο πρόσωπό μου, με γεμίζει με αίσθημα ευθύνης και παράλληλα μου δίνει δύναμη να αγωνιστώ για ένα καλύτερο αύριο, μέσα από το θεσμικό ρόλο στο Δημοτικό συμβούλιο, ασκώντας δημιουργική αντιπολίτευση.
ΗΜΟΥΝ -ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ
ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ
κρατώντας την υπόσχεση που σας έδωσα και εδραιώνοντας μια σχέση εμπιστοσύνης και ειλικρίνειας που οικοδομήσαμε στο διάστημα της προεκλογικής περιόδου και η οποία θα σφυρηλατηθεί μέσα από κοινούς αγώνες .
Μαζί συνεχίζουμε αδιάλειπτα τον ανιδιοτελή αγώνα για ανάπτυξη , πρόοδο, κοινωνική συνοχή και ευημερία.

Με τιμή
Καραστέργιος Δημήτριος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου