ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Μυστήριο με την εκτόξευση πυραύλου στην Καλιφόρνια

Εικονολήπτες του τηλεοπτικού καναλιού CBS οι οποίοι επέβαιναν σε ελικόπτερο κατέγραψαν χθες με τις κάμερες τους την εκτόξευση... όπως φαίνεται ενός πυραύλου ανοιχτά στην ακτή της Καλιφόρνια. Το Αμερικανικό Πεντάγωνο δηλώνει ότι δεν μπορεί να εξηγήσει το συμβάν. Οι εικόνες που κατεγράφησαν δείχνουν σημάδια από την φερόμενη εκτόξευση ενός πυραύλου από τη θάλασσα 35 χιλιόμετρα από την ακτή της Καλιφόρνια.
"Με τις έως τώρα ενδείξεις φαίνεται ότι δεν υπάρχει εμπλοκή του υπουργείου Αμύνης" δήλωσε ο εκπρόσωπος του Πενταγώνου Ντέιβιντ Λάπαν.
Ωστόσο το Πεντάγωνο, ακόμη και αν δηλώνει αδυναμία να εξηγήσει το συμβάν, δηλώνει ότι δεν θεωρεί πως πρόκειται για απειλή της δημόσιας ασφάλειας.
"Έως τώρα δεν μπορούμε να εξηγήσουμε τι έχει συμβεί" δήλωσε ο Λάπαν και πρόσθεσε πως οι αρμόδιες υπηρεσίες κάνουν ότι μπορούν προκειμένου να εξηγήσουν το περιστατικό.
Σε κανονικές συνθήκες για την εκτόξευση ενός πυραύλου θα πρέπει να υπάρξουν διάφορες εγκρίσεις και ενημερώσεις συγκεκριμένων τομέων των αμερικανικών υπηρεσιών, όμως όπως φαίνεται στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν έχει υπάρξει καμία τέτοιου είδους ενημέρωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου