ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Συγχαρητήριο μήνυμα από τον Τιμολέοντα Κοψαχείλη Πολιτευτή Γρεβενών...












Οι Δυτικομακεδόνες αποφάσισαν ότι υπάρχει και άλλος δρόμος για την διοίκηση της περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Αυτός της ανάπτυξης και της ελπίδας. Συγχαρητήρια στο Γιώργο Δακή, τον πρώτο αιρετό περιφερειάρχη... της Δυτικής Μακεδονίας και στους αντιπεριφεριάρχες των περιφερειακών ενοτήτων, Καστοριάς κύριο Δημήτριο Σαββόπουλο, Φλώρινας κύριο Δημήτριο Ηλιάδη, Κοζάνης κύριο Γιάννη Σόκουτη και ιδιαιτέρως στον κύριο Γιώργο Δασταμάνη της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών.
Επίσης θα ήθελα να συγχαρώ τους νεοεκλεγέντες δημάρχους του δήμου Γρεβενών, κύριο Δημοσθένη Κουπτσίδη και Δεσκάτης κύριο Νικόλαο Μίγκο. Εύχομαι σε όλους και στον κάθε ένα ειδικά να διοικήσουν έτσι όπως υποσχέθηκαν στους πολίτες, υλοποιώντας τα οράματα και τις προσδοκίες τους.
Επίσης εύχομαι σε όλους και όλες που εκλέχθηκαν, ανεξαρτήτως συνδυασμού, καλή και εποικοδομητική θητεία στην τοπική αυτοδιοίκηση.
Σε ό,τι με αφορά, θα είμαι αρωγός και συμπαραστάτης τους, σε κάθε αναπτυξιακή τους προσπάθεια, που θα στοχεύει στην ευημερία των πολιτών και την έξοδο από την οικονομική κρίση που διέρχεται ο τόπος μας.
Τιμολέων Κοψαχείλης - πολιτευτής Γρεβενών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου