ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Σε Παπανδρέου και Πάγκαλο θα λογοδοτούν οι συντονιστές – Μοίρασε... οδηγίες ο Παπακωνσταντίνου...







Ο υπουργός Οικονομικών έδωσε σε κάθε συνάδελφό του ένα χαρτί με... οδηγίες για όσα πρέπει να γίνουν τις επόμενες 90 μέρες. Νομοσχέδια, δράσεις, πρωτοβουλίες, περικοπή δαπανών, μείωση σπατάλης, όλα όσα πρέπει να γίνουν σε κάθε υπουργείο έχουν... αποτυπωθεί στο χαρτί που έδωσε ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου στα μέλη του υπουργικού συμβουλίου.
Ο πρωθυπουργός δεν προχώρησε τελικά στην τοποθέτηση ενός μόνο συντονιστή, ο οποίος θα είχε την ευθύνη να «τρέξει» όσα πρέπει να γίνουν μέχρι τον Δεκέμβριο για να εξασφαλιστεί η 4η δόση του δανείου από την τρόικα. Αντ' αυτού, υπάρχουν πολλοί συντονιστές, οι οποίοι για όσα θα γίνουν τις επόμενες 100 μέρες θα λογοδοτούν μόνο στον πρωθυπουργό και στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Θόδωρο Πάγκαλο.
Σε κάθε υπουργείο, υπεύθυνοι θα είναι οι οικονομικοί διευθυντές τους, προκειμένου να ελέγχουν τις δαπάνες. Και όπου δεν υπάρχουν, ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου προθυμοποιήθηκε να δώσει εντολή σε εξειδικευμένα στελέχη του υπουργείου Οικονομικών να αναλάβουν αυτό το ρόλο.
Στην ομιλία του, ο Γιώργος Παπανδρέου δεν είπε κάτι διαφορετικό από άλλες φορές. Εστίασε όμως στην αντίθεση που καταγράφεται με τον Ιρλανδό πρωθυπουργό, να παραμένει στη θέση του, να λαμβάνει μέτρα και να αναλαμβάνει το πολιτικό κόστος και με τον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή να δραπετεύει, όπως είπε, από τις ευθύνες του.
Στο μεταξύ, κατά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, καταγράφηκε επίσης η μεγάλη ικανοποίηση για την πορεία της περαίωσης. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, τώρα έχουν βεβαιωθεί 890 εκατομμύρια ευρώ και στα ταμεία του κράτους έχουν μπει 453 εκατ. ευρώ.
Επίσης, επαναβεβαιώθηκε η απόφαση ότι τα περιφερειακά αεροδρόμια θα δοθούν σε ιδιώτες, στο πλαίσιο των αποκρατικοποιήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου