ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Απαλλαγή μετά θάνατον για τον Τζιμ Μόρισον...








Θα του δοθεί χάρη για την κατηγορία προσβολής της δημοσίας αιδούς με παρέμβαση του κυβερνήτη της Φλόριντα. Πάνω από 40 χρόνια μετά το σκανδαλώδες γεγονός, ο θρυλικός Τζιμ Μόρισον ενδέχεται να απαλλαγεί μετά θάνατον από την κατηγορία... της προσβολής δημοσίας αιδούς, χάρις σε παρέμβαση του κυβερνήτη της Φλόριντα, ο οποίος θέλει να αποκαθάρει το όνομα του τραγουδιστή του ονομαστού συγκροτήματος Doors πριν τη λήξη της θητείας του.
Ο (ελληνοκυπριακής καταγωγής) κυβερνήτης της Φλόριντα Τσάρλι Κριστ, του οποίου η θητεία λήγει στα τέλη του έτους, προβλέπεται να καταθέσει τον Δεκέμβριο αίτημα χάριτος υπέρ του μακαρίτη πλέον τραγουδιστή, ο οποίος διώχθηκε για απρεπείς πράξεις έπειτα από συναυλία του στο Μαϊάμι.
«Ο κυβερνήτης σχεδιάζει ένα μέτρο επιείκειας. Έχει χρονικό περιθώριο να το πράξει έως τις 9 Δεκεμβρίου», καθώς η επιτροπή χαρίτων θα συνεδριάσει εκείνην την ημέρα, τόνισε ο εκπρόσωπος του κυβερνήτη Κρις Κέιτ.
Ο μυθικός τραγουδιστής των Doors διώχθηκε ποινικά για απρέπεια, επίδειξη, προσβολή δημοσίας αιδούς και δημόσια μέθη έπειτα από συναυλία του στο Μαϊάμι, την 1η Μαρτίου 1969, κατά τη διάρκεια της οποίας είχε προκαλέσει από σκηνής τους θαυμαστές του.
Ο Μόρισον κατηγορήθηκε πως έδειξε τα απόκρυφα σημεία του σώματός του στους θεατές, κάτι που δεν αποδεικνύεται από τα φωτογραφικά στοιχεία, και πως προσποιήθηκε ότι έκανε στοματικό έρωτα με τον κιθαρίστα του συγκροτήματος.
Πρωτόδικα είχε καταδικασθεί σε οκτάμηνη φυλάκιση, αλλά είχε ασκήσει έφεση προτού αναχωρήσει για το Παρίσι, όπου έφυγε από τη ζωή τον Ιούλιο του 1971 σε ηλικία 27 ετών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου