ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Πως εκλέγονται οι νέοι Δημοτικοί Σύμβουλοι στο Δήμο Γρεβενών... - Δείτε ποιοί είναι...(Το πρωτοδικείο ανατρέπει τα μέχρι τώρα αποτελέσματα)...













Ο συνδυασμός της κας Παναγιώτας Ντάγκα, εκλέγει έναν σύμβουλο στα Γρεβενά (τον εαυτό της ) και έναν στο Δήμο Θ.Ζιάκα τον κ. Κώστα Παύλου.
Ο κ.Τάκης Ζήσης εκλέγει 14 ώς εξής: Έναν στο Δήμο... Γόργιανης τον κ. Αντώνιο Τσιάρα, έναν σύμβουλο στον Άγιο Κοσμά,τον κ Κεφάλα Ευθύμιο.. δύο στο Δήμο Βεντζίων τους κυρίους Τζιαχάνα Στέργιο και Νικό Τζημόπουλο, δύο στο Δ.Ηρακλεωτών τους κ Φανάρα Γιώργο και Τσικρικώνη Χρήστο , δύο στο Δ. Θεοδώρου Ζιάκα τους κ.Στάμο Σωκράτη και Σιμούλη Αθανάσιο και έξι στον Δήμο Γρεβενών (ένας ο ίδιος και πέντε Δημοτικοί σύμβουλοι, οι κ. Τσιαρσιώτης Χρήστος, Παναγιωτίδης Ιωάννης, Δασκαλόπουλος Αντώνιος,Παπαϊωάννου Χρήστος και  Μαγιάνης Μιχαήλ.(Εδώ άλλαξε η σειρά στους Παπαϊωάννου και Μαγιάννη).
Ο κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης  εκλέγει 25 Δημοτικούς Συμβούλους ως εξής: Παίρνει τις επτά κοινότητες τους κυρίους  Νασίκα Ιωάννη απο τη Σμίξη, Παλάσκα Κωσταντίνο από τους Φιλιππαίους,την κυρία Σταυροπούλου Βασιλική απο το Δοτσικό, τον κ.Τσένη Απόστολο από την Αβδέλα,τον κ. Μπατακόια Πολυδεύκη από το Περιβόλι,τον κ. Λάτσο Βασίλειο από το Μεσολούρι και τον κ. Τσιουτσιούμη Νικόλαο από τη Σαμαρίνα. Έναν στο Δήμο Γόργιανης τον κ. Τσιάρα Χρήστο, έναν στο Δ. Θ.Ζιάκα τον πρώτο σε ψήφους ανάμεσα σε όλους τους υποψηφίους τον κ. Τσακστάρα Αθανάσιο, έναν στον Άγιο Κοσμά τον κ. Κόραβο Βάιο, δύο στο Δ.Ηρακλεωτών τους κυρίου Καραγιάννη Σάκη και Δαυιτίδη Παύλο, δύο στο Δήμο Βεντζίων τους κ. Ουζουνίδη Γιώργο και Νασιόπουλο Γιώργο και έντεκα στο Δ.Γρεβενών.Τους κυρίους και τις κυρίες Πέτρου Κατερίνα πρώτη σε όλο τον Δήμο Γρεβενών , Βάιο Χρήστο, Βλάχο Οδυσσέα, Γούλα Γιώργο, Αρμπάρα Γιώργο, Μπαλοδήμου - Τσιώτα Παναγιώτα, Χατζηγεωργίου Ελευθέριο, Μιχαλογιάννη Κώστα, Παρασκευϊδη Χρήστο , Ασλανίδου Δέσποινα και Ισαάκ Ισαακίδης αντί της Τζημορώτα Βαρβάρας.
ΑΕΤΟΣ3: Σύμφωνα πάντα με τα τελευταία νέα από το Πρωτοδικείο Γρεβενών. Ίσως να υπάρξουν και νέες τροποποιήσεις.
ΑΕΤΟΙ: Σιδεροκέφαλοι όλοι...
Πρώτη ανάρτηση 09/11/2010 1:31μμ

5 σχόλια:

  1. Οι εκλογες περασανε,ο εκλεκτος σου εκλεχθηκε "καθαρα",το ονομα Σπα..ς θα ειναι ακομα απαγορευμενο τωρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ. ΕΑΝ ΟΜΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ, ΓΡΑΨΕ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΟΝΟΜΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγω φιλε μου αετε δεν καταχραστηκα καποια εκατομυρια ευρω απο την ΔΕΥΑΓ,και ποτε δεν ειχα παρε-δωσε με δημους και κοινοτητες.Τωρα για το αν ηταν απαγορευμενο ή οχι τοσα post σου ειχα στειλει προεκλογικα,αλλα δεν επρεπε να χαλασει η εικονα των "εκλεκτων"

    υ.γ.οσο για το ονομα μου αν θελεις,ειμαι στην διαθεση σου να συναντηθουμε.αληθεια το δικο σου ποιο ειναι?που ασχολησε και με τα κοινα και εχεις και επιρροη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ευχομαι να μη το κανεις γαργαρα και αυτο το μηνυμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. στη φοτο που εχεις νομισα τα γραματα γραφουν περαιωση αητε μου με κατατρομαξες

    ΑπάντησηΔιαγραφή