ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Ευχαριστήριο μήνυμα του Περιφερειακού Συμβούλου κ.Σωκράτη Κουρέλα










Συμπατριώτισσες, Συμπατριώτες

Με αυτό το μήνυμα, δεν επιθυμώ μόνο να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου που με τιμήσατε  με την ψήφο σας και με εκλέξατε περιφερειακό σύμβουλο, αλλά... και να σας υπενθυμίσω, πως πρέπει να συνειδητοποιήσουμε όλοι, ότι πορευόμαστε και ζουμε σε συνθήκες συνευθύνης, συμμετοχής, ανατροπής, γιατί αυτό επιτάσσουν οι καιροί και οι δημοκρατικοί θεσμοί όπως διαμορφώνονται με τον Καλλικράτη.
Στις εκλογές του Νοέμβρη αποφασίσαμε για την περιφερειακή και τοπική διοικιση. Αποφασισαμε και επιλέξαμε τις προτάσεις και τους ανθρώπους, που θα θεμελιώσουν στις νέες αυτοδιοικητικες δομές την περιφερειακή και τοπική ανάπτυξη μέσα πλέον από ένα αποκεντρωμένο θεσμικό πλαισιο.Στον τόπο μας εμπιστευθήκατε πλειοψηφικά την πολιτική μας και αυτοδιοικητική  πρόταση του συνδυασμού μας Αρχηζουμε..μαζι του Γιάννη Παπαιορδανιδη.
Η συμμετοχή σας ή  η συνειδητή αποχή σας κατέγραψαν ηχηρά πολιτικά μηνύματα.
Ένας  αξιακός  πολιτικός και κοινωνικός πολιτισμός, οφείλει να επαναπροσδιορίσει τους κανόνες ,τις αρχές και τους στόχους, για να μπορεί να εμπνεύσει ώστε να  οδηγήσει σε μια νέα αρχή, της αξιοπιστίας και της ανάπτυξης.
Σε μια εποχή ρευστότητας και ανασφάλειας κανείς δεν μπορεί να αγνοεί τα γιγάντια κοινωνικοοικονομικά προβλήματα.
Η ανεργία που πλήττει κάθε οικογένεια, η οικονομική κρίση που μαστίζει την περιοχή, , οι υποδομές υγείας που φθίνουν, η καθίζηση των δημοσίων επενδύσεων, η ανεπαρκής περιφερειακή συνείδηση και η επιχειρηματικότητα που βρίσκει πολλά εμπόδια είναι τα βασικότερα προβλήματα στα οποία  καλoύμαστε να δώσουμε άμεσες λύσεις.
Τιμώ και σέβομαι όλους του συμμετέχοντες συνυποψήφιους μου σε όλα τα ψηφοδέλτια, επικεφαλείς και μη,  συγχαίρω τους εκλεγέντες και μη, και τους καλώ να αναδείξουμε την αυτοδιοίκηση  μοχλό για την περιφερειακή ανάπτυξη και την κοινωνικοοικονομική και πνευματική ανάταξη.
Ως εκπρόσωπος σας πιστεύω,  ότι θα έχω σημαντικό ρόλο, να προτείνω, να αρνηθώ, να παλέψω ,για το καλό το δικό σας, των παιδιών σας, του τόπου μας. 
Σας ευχαριστώ.
Καλή Αρχή.

Σωκράτης Κουρέλλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου