ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Κατατροπώθηκε η ΕΛΙΤ της πόλης των Γρεβενών ... - Γράφει ο Λάκης Τζήκας

Ο κ. Ραγκούσης...












Στις 7 Νοέμβρη ο Γρεβενιώτικος λαός έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα και δεν επιδέχεται καμία παρερμηνεία. Καταδίκασε την ΕΛΙΤ της πόλης των Γρεβενών γιατί ήθελαν να αποφασίζουν για μας χωρίς εμάς. Αποφάσισαν τη διάλυση των Καποδιστριακών Δήμων χωρίς να... ρωτήσουν την περιφέρεια. Αυτοί οι κύριοι με μια τεράστια αλαζονεία που τους διακρίνει ζητούσανε ένα δήμο στο Νομό Γρεβενών αλλά σαν πολυεύσπλαχνοι που είναι κάνανε χάρη την Δεσκάτη, για τους άλλους κανένα οίκτο.
Μας έλεγαν και το διαλαλούσαν προς πάσα κατεύθυνση πως ένας δήμος θα φέρει ανάπτυξη στα Γρεβενά, θα δώσει δουλειά στους άνεργους θα φέρουν τη Δημοτική αρχή στο τελευταίο χωριό. Μα κύριοι μου βασικά δεν γνωρίζεται για την τοπική αυτοδιοίκηση; Οι δημότες θέλουν να έχουν τον δημοτικό άρχοντα δίπλα του , να αφουγκράζεται και να επιλύει τα καθημερινά προβλήματα , ζητούν την αμεσότητα και όχι να τρέχει ο πολίτης στον Δήμαρχο. Σήμερα στον υδροκέφαλο δήμο μπορεί να γίνει αυτό; Ααα συγνώμη όλα τα παραπάνω θα τα αναλάβουν τα κομπιούτερς.
Εσείς λέτε ότι είστε ενάντια στο Αθηνοκεντρικό κράτος, τώρα γιατί δημιουργήσατε το Γρεβενοκεντρικό Δήμο;
Μήπως θέλετε να συνεχιστεί το έκτρωμα της πόλης και προς τα χωριά; ή να ΄ρθούμε να ξοφλήσουμε τα χρέη τα δικά σας;
Εσείς πιστεύετε ότι ο νομός Γρεβενών είναι η πόλη των Γρεβενών και όλοι οι άλλοι δορυφόροι και να γυρίζουν γύρω από εσάς , γιατί εσείς είστε οι δυνατοί. Όχι κύριοι από το τελευταίο χωριό έως το μεγαλύτερο ενωμένοι έχουν περισσότερη δύναμη, και στις 7 Νοέμβρη το κάθε ρυάκι έγινε ποταμός και σας πήρε σβάρνα και σας έστειλε όχι στην στεριά αλλά κατευθείαν στη θάλασσα.
Άρα λοιπόν δεν κέρδισε ο Κουπτσίδης «Απλά είπε τέσσερις δήμους που ζητούσε ο κόσμος των Γρεβενών».
Δεν έχασε ο Ζήσης «ευτυχώς βρέθηκε και αυτός και κέρδισε την παρτίδα».
Αλλά έχασε, κατατροπώθηκε, διαλύθηκε η ΕΛΙΤ της πόλης των Γρεβενών και αν ακόμη αμφιβάλλετε και αν μπορείτε αναλύστε τα αποτελέσματα της Περιφέρειας.

Λάκης Τζήκας
Πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Αγίου Γεωργίου ,
Δήμου Ηρακλεωτών,
Ν. Γρεβενών

3 σχόλια:

  1. Εσείς Κ. Τζήκα πόσο παλεψατε γι' αυτό; Δηλαδή αν υπήρχαν παραπάνω δήμοι θα κέρδιζαν οι ελίτ;ο δήμαρχος, η δημοτική αρχή θα ήταν δίπλα στους πολίτες; Το παραμύθι τελείωσε κύριοι κ υπεύθυνοι για όλα οσα συμβαίνουν είστε Εσείς κ οι Ομοιοι σας. Αυτός ο νόμος, αυτή η πόλη έχει αυτή την εικόνα γιατί εσεις, πρόεδροι, δήμαρχοι, σύμβουλοι έχετε φροντίσει για αυτό. Καλημέρα κύριε πρόεδρε, όπως έγραψαν κάποιοι κ.κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. K. Τζήκα, δεν μπορώ να καταλάβω για πια ΕΛΙΤ μιλάτε! Θέλω όμως να σας υποδείξω τη μοναδικότητα των Γρεβενών, με το εξής παράδειγμα. Ενώ πχ ο δήμαρχος Χαλανδρίου κοιμάται στο Χαλάνδρι και ο δήμαρχος Γλυφάδας στην Γλυφάδα, ο δήμαρχος Ηρακλεωτών κοιμάται στην έδρα άλλου δήμου. Με εξαίρεση τον κ. Μίγκο, στα Γρεβενά φιλοξενούμε όλους τους υπόλοιπους δημάρχους του νομού, πλην των Βεντζίων που κοιμάται στην Κοζάνη! Κι όχι μόνο κοιμούνται αλλά δραστηριοποιούνταν και επαγγελματικά εδώ. Φαντάζομαι πως και για τους πρόεδρους κοινοτήτων ισχύει το ίδιο. Τα Γρεβενά με τον τρόπο τους είναι ΜΟΝΑΔΙΚΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΛΑΛΑΚΙΕΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ .ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΟ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή