ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Τι πρόδωσε την καυτή Ρουμάνα χορεύτρια που δολοφόνησε τον Μίμη Ζουγανέλη... - Το σατανικό σχέδιο και το φρικτό φινάλε...







 Τέσσερα στοιχεία-κλειδιά χρησιμοποίησαν οι αρχές για να ξεκλειδώσουν τη σκοτεινή υπόθεση της άγριας δολοφονίας του Μίμη Ζουγανέλη. Μια μαρτυρία-φωτιά, τα βίντεο από τη Μύκονο και το λιμάνι της Ραφήνας, καθώς και το τελευταίο τηλεφώνημα που δέχτηκε ο... 73χρονος ήταν τα στοιχεία που οδήγησαν την αστυνομία στα ίχνη και τελικά στη σύλληψη των τριών ατόμων που κατηγορούνται για τη δολοφονία του Μυκονιάτη επιχειρηματία.
Ο λιμενικός και η μαρτυρία-φωτιά: Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μάρτυρας-κλειδί ήταν ένας άνδρας του Λιμεναρχείου Μυκόνου που την ημέρα της δολοφονίας εκτελούσε υπηρεσία στο λιμάνι του νησιού. Το απόγευμα της Τρίτης 5 Οκτωβρίου, μόλις λίγες ώρες μετά το ειδεχθές φονικό, ενώ όλοι πίστευαν πως η Πολωνή σύντροφος του Μίμη Ζουγανέλη έλειπε σε ταξίδι στη χώρα της, ο λιμενικός την είδε στο λιμάνι να περιμένει να επιβιβαστεί σε πλοίο που εκτελούσε το δρομολόγιο Σάμος-Πειραιάς με ενδιάμεσο σταθμό τη Μύκονο. Η 28χρονη Μαργαρίτα έδειχνε τρομαγμένη και ανήσυχη, ενώ συνοδευόταν από δύο άντρες, έναν μελαχρινό κι έναν ψηλό, γεροδεμένο ξανθό.
Ο λιμενικός αναγνώρισε αμέσως την καλλίγραμμη χορεύτρια, που φορούσε καπέλο, άσπρο παντελόνι και κοντό μπεζ μπλουζάκι, αλλά όχι και τους δύο άνδρες, τους οποίους έβλεπε για πρώτη φορά.
Αμέσως μετά την είδηση της δολοφονίας του επιχειρηματία ο λιμενικός θεώρησε ύποπτη την παρουσία της στο νησί και έσπευσε να ενημερώσει τους ανωτέρους του αλλά και την αστυνομία δίνοντας σημαντικές πληροφορίες.
Τα βίντεο και το αποκαλυπτικό τηλεφώνημα: Δύο ακόμη σημαντικά στοιχεία που οδήγησαν στη διαλεύκανση της υπόθεσης ήταν τα βίντεο από τη Μύκονο -από δύο κάμερες γειτονικού σπιτιού και ενός ξενοδοχείου- και το υλικό των καμερών από το λιμάνι της Ραφήνας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρώτο βίντεο έδειχνε [Ο Μάκης Ζουγανέλης.] ε την 28χρονη να μπαινοβγαίνει στη βίλα του Μίμη Ζουγανέλη λίγες ώρες πριν από τη δολοφονία του. Στο δεύτερο βίντεο διακρινόταν η Πολωνή αλλά και δύο άγνωστοι άνδρες που εγκατέλειπαν τη βίλα με ένα μαύρο αυτοκίνητο μάρκας Audi το οποίο οδηγούσε ο ένας από αυτούς, ενώ στο τρίτο βίντεο του ξενοδοχείου φαινόταν το μαύρο αυτοκίνητο να κατευθύνεται προς το νέο λιμάνι της Μυκόνου.
Τα βίντεο από το λιμάνι της Ραφήνας έδωσαν την απάντηση στο πότε και πώς έφτασε στο νησί η Μαργαρίτα. Η 28χρονη Πολωνή και οι δύο άνδρες είχαν μεταβεί στη Μύκονο με πλοίο της γραμμής το πρωινό της Τρίτης 5 Οκτωβρίου.
Τέλος, άπλετο φως στην υπόθεση έριξε το τηλεφώνημα της Μαργαρίτας στον Μίμη Ζουγανέλη την ημέρα της δολοφονίας. Η 28χρονη τηλεφώνησε από κινητό με σύνδεση Πολωνίας, για να μην καταλάβει κανείς ότι βρισκόταν στην Ελλάδα. Ωστόσο, οι ελληνικές αρχές, σε συνεργασία με την πολωνική αστυνομία, προχώρησαν σε άρση του απορρήτου και διαπίστωσαν πως η Μαργαρίτα βρισκόταν στη Μύκονο και όχι στην πατρίδα της!
ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΞΙΩΤΗΣ

Το σατανικό σχέδιο και το φρικτό φινάλε του 73χρονου Μίμη!

Η εντυπωσιακή κοκκινομάλλα Πολωνή χορεύτρια με την οποία διατηρούσε τα τελευταία τρία χρόνια ερωτικό δεσμό κρυβόταν τελικά πίσω από τη στυγερή δολοφονία του 73χρονου Μίμη Ζουγανέλη, που είχε συγκλονίσει στις αρχές Οκτωβρίου την κοινωνία της Μυκόνου.
Η 28χρονη Μαργαρίτα, η γυναίκα που από την πρώτη στιγμή αναζητήθηκε από τις διωκτικές αρχές προκειμένου να δώσει κατάθεση, αλλά ποτέ δεν εμφανίστηκε, ήταν ο άνθρωπος που -σύμφωνα με την αστυνομία- σχεδίασε και οργάνωσε με κάθε λεπτομέρεια το άγριο έγκλημα του πάμπλουτου συντρόφου της, προκειμένου να τον ληστέψει και να ζήσει με τον 31χρονο ομοεθνή εραστή της.
Η αδίστακτη γυναίκα έβαλε μπροστά το σατανικό της σχέδιο τον περασμένο Αύγουστο, ενώ βρισκόταν ακόμη στο κοσμοπολίτικο νησί της Μυκόνου και έμενε στο σπίτι του 73χρονου.
Κάποια στιγμή τον ενημέρωσε ότι θα πήγαινε για λίγες ημέρες στην ιδιαίτερη πατρίδα της, για να δει τους συγγενείς της. Ο Μίμης Ζουγανέλης συμφώνησε και το μόνο που της ζήτησε ήταν να επιστρέψει στην Ελλάδα μέχρι τις 10 Οκτωβρίου, για να φύγουν για ταξίδι αναψυχής στην Ταϊλάνδη.
Οταν όμως η 28χρονη καλλονή μετέβη στην Πολωνία, ενημέρωσε τον εραστή της, αλλά και έναν ακόμη 27χρονο ομοεθνή τους για το χρηματοκιβώτιο με τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που βρισκόταν στο σπίτι του 73χρονου. Από κοινού αποφάσισαν να τον σκοτώσουν. Ετσι, σύμφωνα με την Αστυνομική Διεύθυνση Κυκλάδων, στις 4 Οκτωβρίου εισήλθαν στην Ελλάδα οδικώς, από τον συνοριακό σταθμό των Ευζώνων.
Την επομένη το πρωί πήγαν στο λιμάνι της Ραφήνας και με πλοίο της γραμμής έφτασαν στη Μύκονο. Αμέσως κατευθύνθηκαν στη βίλα του Μίμη Ζουγανέλη, στην περιοχή Γλυφάδι. Ομως, εκείνη την ώρα ο 73χρονος έλειπε και έτσι οι δράστες έφυγαν. Η πανούργα γυναίκα όμως, προκειμένου να μάθει τι ώρα ακριβώς θα επέστρεφε στο σπίτι, τον πήρε τηλέφωνο από κινητό με πολωνική σύνδεση προκειμένου να φανεί ότι του τηλεφωνεί από την πατρίδα της. Στη συνέχεια, αφού βεβαιώθηκε ότι ο Μίμης Ζουγανέλης γύρισε στη βίλα, επέστρεψε και αυτή με τους δύο ομοεθνείς της και του χτύπησαν την πόρτα για να του κάνουν... έκπληξη!
Αφού εισήλθαν στον χώρο, οι δύο άνδρες τον ακινητοποίησαν χτυπώντας τον με τα χέρια στο πρόσωπο. Επειτα τον έδεσαν με καλώδιο και τον ανέβασαν αιμόφυρτο από το ισόγειο στη βεράντα του πρώτου ορόφου, όπου συνέχισαν να τον χτυπούν με απίστευτη μανία και να τον πετσοκόβουν με ένα κομμάτι γυαλί, προκειμένου να τους αποκαλύψει πού είχε κρυμμένο το χρηματοκιβώτιο. Οταν ο άτυχος επιχειρηματίας τούς αποκάλυψε το μυστικό του, οι δράστες τον αποτελείωσαν χτυπώντας του το κεφάλι σε μια γωνία του μπαρ της βεράντας. Αφού πήραν το χρηματοκιβώτιο και τις κασέτες από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, έφυγαν από το νησί την ίδια ημέρα με πλοίο της γραμμής και επέστρεψαν και πάλι στην πατρίδα τους οδικώς.
Επειτα από διεθνές ένταλμα που είχε εκδοθεί εναντίον τους, οι πολωνικές αρχές εντόπισαν αργά το βράδυ της Τετάρτης το σατανικό ζευγάρι και χθες το πρωί τον 27χρονο φίλο του. Και οι τρεις αρνούνται να αποκαλύψουν το παραμικρό για την άγρια δολοφονία και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να εκδοθούν στη χώρα μας.
ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ

Έστελνε μηνύματα συμπαράστασης στους συγγενείς του

Στάχτη στα μάτια των στενών συγγενών του Μυκονιάτη επιχειρηματία προσπαθούσε να ρίξει πριν από τη σύλληψή της η 28χρονη Πολωνέζα, καθώς έστελνε γραπτά μηνύματα στα κινητά τους τηλέφωνα στα οποία εξέφραζε τη λύπη της για τον χαμό του Μίμη Ζουγανέλη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Πολωνέζα χορεύτρια που μετά τη δολοφονία του 73χρονου εξαφανίστηκε χωρίς να δώσει κανένα σημάδι ζωής, έστελνε στους συγγενείς του μηνύματα στα οποία ανέφερε πως ήταν συντετριμμένη και ότι λυπόταν πολύ για τον άδικο χαμό του Μίμη.
Μάλιστα, δεν δίστασε να τους γράψει πως την ημέρα που θα σκορπούσαν την τέφρα του στη θάλασσα, όπως ήταν η τελευταία του επιθυμία, ήθελε να βρίσκεται στη Μύκονο προκειμένου να τον αποχαιρετήσει για τελευταία φορά.
Πυκνό μυστήριο με τα λεφτά που πήραν από τη βίλα
Πέπλο μυστηρίου εξακολουθεί να καλύπτει το ύψος του ποσού που κατάφεραν να αποσπάσουν οι αδίστακτοι δράστες μέσα από το χρηματοκιβώτιο που ξήλωσαν από τη βίλα του Μίμη Ζουγανέλη στο Γλυφάδι της Μυκόνου.
Τόσο η 28χρονη χορεύτρια σύντροφός του όσο και οι δύο ομοεθνείς της, που έχουν συλληφθεί, δεν έχουν αποκαλύψει το παραμικρό στις διωκτικές αρχές της Πολωνίας. Ωστόσο, από τις ελληνικές αστυνομικές αρχές εκτιμάται ότι ο άτυχος άνδρας έκρυβε στο χρηματοκιβώτιό του πανάκριβα κοσμήματα, αλλά και το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό του ενός εκατ. ευρώ. Ο 73χρονος είχε ρευστοποιήσει την ακίνητη περιουσία του, ενώ το τελευταίο διάστημα πραγματοποιούσε και αναλήψεις μεγάλων ποσών από τις τράπεζες φοβούμενος την οικονομική κρίση. Παρά τις εξονυχιστικές έρευνες των διωκτικών αρχών σε όλο το νησί, το χρηματοκιβώτιο δεν έχει ακόμη εντοπιστεί και θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι οι δράστες το πέταξαν στη θάλασσα προκειμένου να εξαφανίσουν κάθε ίχνος που θα οδηγούσε στη σύλληψή τους.

«Ελπίζω να ησυχάσει η ψυχή του αδελφού μου»

«Η άγρια δολοφονία του αδελφού μου με έχει καταβάλλει. Τουλάχιστον, τώρα που η αστυνομία έπιασε τους δολοφόνους του, ελπίζω να ησυχάσει η ψυχή του!»
Με όση δύναμη του έχει απομείνει, ο Μάκης Ζουγανέλης μίλησε χθες στην «Espresso» για τις δύσκολες ώρες που βιώνει ο ίδιος μετά το στυγερό έγκλημα, αλλά και για την ικανοποίηση που νιώθει από τη στιγμή που η Αστυνομική Διεύθυνση Κυκλάδων ανακοίνωσε την εξιχνίαση της υπόθεσης.
«Αυτή η γυναίκα ήταν πολύ μικρότερή του, αλλά αφού ο Μίμης την ήθελε, δεν μπορούσε κανείς να πει τίποτα. Ηταν ευτυχισμένος μαζί της, δεν τον ένοιαζαν ούτε καν τα σχόλια του κόσμου», λέει και προσθέτει: «Δεν έπεσα από τα σύννεφα όταν μου είπαν ότι αυτή και δύο ομοεθνείς της είχαν σκοτώσει με αυτό τον βάναυσο τρόπο τον αδελφό μου. Από τη στιγμή που βρέθηκε το πτώμα του, για μένα όλοι ήταν ύποπτοι».
Ο «βασιλιάς της Μυκόνου» το μόνο που ζητά πλέον «είναι να μπορέσει να αναπαυτεί ήσυχα ο Μίμης και αυτή η σατανική γυναίκα με το αγγελικό πρόσωπο, που σεργιάνιζε στα σοκάκια της Μυκόνου και χαμογελούσε σε όλους, να πάει φυλακή και να τιμωρηθεί».
Καταλήγοντας, ο κ. Ζουγανέλης θέλησε να ευχαριστήσει μέσα από την καρδιά του τις αστυνομικές αρχές, που όπως λέει: «Κράτησαν την υπόσχεση που μου έδωσαν: να πιάσουν τους δράστες και να απομακρύνουν τον εφιάλτη που είχε στοιχειώσει το νησί».
ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ

Πανύψηλη, καλλονή και κόρη αξιωματικού

Η 28χρονη πανύψηλη χορεύτρια που μαγνήτιζε τα ανδρικά βλέμματα είχε γνωρίσει πριν από περίπου τρία χρόνια τον 73χρονο Μίμη Ζουγανέλη σε μπαρ της Μυκόνου. Hταν γνωστή και ιδιαίτερα κοινωνική στο κοσμοπολίτικο νησί - σε βαθμό, μάλιστα, που πολλές φορές οι φιλίες της έκαναν εντύπωση στους κατοίκους. Σε όλους ισχυριζόταν ότι ήταν κόρη ανώτατου αξιωματικού του πολωνικού στρατού και πως ήταν πολύ υπερήφανη γι’ αυτόν.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή Πολωνή (που εργαζόταν για αρκετά χρόνια σε κλαμπ και κέντρα διασκέδασης στην Αθήνα) είχε πιάσει δουλειά σε νυχτερινό μαγαζί της Μυκόνου και, μέσω μιας κοινής φίλης, είχε καταφέρει να έρθει σε επαφή με τον πάμπλουτο άντρα, λάτρη των ταξιδιών και της καλής ζωής.
Αν και τους χώριζαν σαράντα πέντε ολόκληρα χρόνια, αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο στο να συνδεθούν ερωτικά. Ο 73χρονος, που φέρεται να την είχε ερωτευτεί παράφορα, δεν άκουγε κανέναν φίλο και συγγενή που του έλεγε ότι η Μαργαρίτα τον ήθελε μόνο για τα χρήματα. Μάλιστα, ο Μίμης Ζουγανέλης κάθε λίγο και λιγάκι της έκανε εκπλήξεις οργανώνοντας ταξίδια σε εξωτικά μέρη και, κυρίως, στην Ταϊλάνδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου