ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Αποφασισμένοι για το ενδεχόμενο πρόωρων δηλώνουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ...







Κορυφώνεται η επιχείρηση «συσπείρωση των ψηφοφόρων» τόσο από τη ΝΔ, όσο και από το ΠΑΣΟΚ, στην τελική ευθεία για τις κάλπες της Κυριακής. Μιλώντας στον ΒΗΜΑ 99,5 ο Π.Παναγιωτόπουλος τόνισε την ετοιμότητα της ΝΔ για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, επιρρίπτοντας... ταυτόχρονα την ευθύνη για την «περιπέτεια» στην κυβέρνηση. Από την πλευρά του, ο αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού Τ.Χυτήρης δήλωσε ότι «ο πρωθυπουργός δεν μπλοφάρει είναι αποφασιστικός και αποφασισμένος».
Ειδικότερα, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ κ. Παναγιωτόπουλος κατηγόρησε την κυβέρνηση για «μια πελώρια τούμπα», σε σχέση με το διακύβευμα των αυτοδιοικητικών εκλογών, την οποία απέδωσε στον πανικό του πρωθυπουργού για τα χαμηλά ποσοστά του ΠΑΣΟΚ. Ο πανικός δεν είναι καλός σύμβουλος, παρατήρησε ο κ. Παναγιωτόπουλος.Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι θέτει εκβιαστικό δίλημμα, ενώ ταυτόχρονα υπογράμμισε ότι η ΝΔ είναι έτοιμη να πάει σε εκλογές όποτε επιθυμεί ο κ. Παπανδρέου.«Αλλά θα αναλάβει εκείνος το κόστος, γιατί τέτοιες πρωτοβουλίες προκαλούν αναστάτωση, αναταραχή, που δεν βοηθούν την οικονομία, ειδικά όταν βρισκόμαστε σε τόσο δύσκολη περίοδο» επισήμανε.
Ο κ. Παναγιωτόπουλος σημείωσε πως αυτό που λέει ο Αντώνης Σαμαράς προς τον πρωθυπουργό είναι ότι «η χώρα οδηγείται πάνω σε βραχονησίδα, πάρε το τιμόνι διαφορετικά». Εξέφρασε, δε, την εκτίμηση ότι ο λαός θα δώσει την ψήφο του με «νηφαλιότητα και συγκροτημένο τρόπο».Μιλώντας στον ΒΗΜΑ 99,5, ο Τηλέμαχος Χυτήρης επανέλαβε ότι ο πρωθυπουργός «δεν μπλοφάρει. Είναι αποφασιστικός και αποφασισμένος». Παρατήρησε, δε, ότι η κυβέρνηση «ακόμα κι αν έχει 157 βουλευτές ή την πλειοψηφία, δεν μπορεί να προχωρήσει μόνη της· χρειάζεται ένα βαθμό συναίνεσης για να προχωρήσουμε μπροστά»
Ο αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού επισήμανε πως η στάση της κυβέρνησης είναι στάση ευθύνης, καθώς επιδίωξη είναι «να δουν όλοι την αλήθεια».
Έστρεψε, δε, τα βέλη του προς τη ΝΔ, λέγοντας πως «κάποιοι θέλουν να χαϊδέψουν αυτιά» και τόνισε πως «δεν πρέπει να ξαναγυρνάμε στο παρελθόν και στις παλαιοκομματικές μεθόδους, χάριν ποσοστών».
Επιπλέον, ο κ. Χυτήρης επιτέθηκε στον κ. Σαμαρά λέγοντας πως στην συνέντευξή του στο Mega, σημειώνοντας: «Αθώωσε τον Κ.Καραμανλή και επιτέθηκε στον Γ.Παπανδρέου για την κατάσταση της οικονομίας. Μπορεί να γίνει αυτό πιστευτό;»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου