ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Τα βλέμματα στραμμένα στην Τούμπα - Όλο το πρόγραμμα και οι μεταδόσεις της αγωνιστικής...








Σε ανοδική πορεία βρίσκεται η ομάδα της Θεσσαλονίκης, καθώς φαίνεται ότι έχει ξεπεράσει για τα καλά την κρίση που σημειώθηκε στις πρώτες αγωνιστικές. Ωστόσο, η αποστολή της φαίνεται δύσκολη, μιας και η ομάδα του Χιμένεθ ποντάρει στο θετικό... αποτέλεσμα και έχει τις δυνατότητες να το κατακτήσει μέσα στην Τούμπα.
Εκτός έδρας αποστολή έχει ο Ολυμπιακός, ο οποίος δοκιμάζεται το Σάββατο στο Ηράκλειο κόντρα στον ετοιμοπόλεμο Εργοτέλη. Με αέρα, μετά τη νίκη του επί του Ατρομήτου, παρατάσσεται την ίδια ημέρα ο Παναθηναϊκός στο Ολυμπιακό Στάδιο απέναντι στη Λάρισα. Σημαντικό είναι το τοπικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μεταξύ του Ηρακλή και του Άρη, στο Καυτανζόγλειο, τη Δευτέρα.

Αποδεκατισμένος ΠΑΟΚ- Επιστροφές για ΑΕΚ
Ευχέλαιο χρειάζεται ο ΠΑΟΚ ειδικά για τους αμυντικούς, αφού μετά τους Σαβίνι, Λίνο, Σνάουτσνερ, τραυματίστηκε και ο Κοντρέρας! Το ενδεχόμενο απουσίας του Πάμπλο Κοντρέρας από το μεγάλο αγώνα του Σαββάτου με την ΑΕΚ προκαλεί πονοκέφαλο τόσο στον Μάκη Χάβο όσο και στον κόσμο του ΠΑΟΚ. Το γιατί είναι απλό. Ο Χιλιανός υπήρξε ο ηγέτης στην αγωνιστική αντεπίθεση του «δικεφάλου» κάνοντας εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Αντίθετα, επανέκαμψε ο Ελ Ζαρ και έκανε ειδικό πρόγραμμα ο Κουτσιανικούλης, αλλά και οι δύο δεν προορίζονται για την ενδεκάδα, μα για εναλλακτικές λύσεις. Δεδομένες είναι οι απουσίες του Ιβιτς και του Σνάουτσνερ, με τον Πολωνό να μένει εκτός ομάδας επί 6 εβδομάδες και να αρχίζει από χθες την αποθεραπεία.
Στην ΑΕΚ μετά από 40 ημέρες ο Νίκος Λυμπερόπουλος συμπεριλαμβάνεται σε αποστολή της ΑΕΚ. Ο Καλαματιανός μεσοεπιθετικός ξεπέρασε τον τραυματισμό του και θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για το αυριανό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (19:30, Nova). Είναι η πρώτη φορά που ο 35χρονος ποδοσφαιριστής μετέχει σε αποστολή, από τότε που την τεχνική ηγεσία της «Ένωσης» ανέλαβε ο Μανόλο Χιμένεθ. Στο μεταξύ ο Λεονάρντο ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε στην οσφυϊκή χώρα στη χθεσινή προπόνηση και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του «δικέφαλου».
Οι παίκτες που θα μεταβούν στη Θεσσαλονίκη για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ είναι οι εξής: Αραμπατζής, Σάχα, Καφές, Πατσατζόγλου, Νασούτι, Μανωλάς, Δέλλας, Γκερέιρο, Λεονάρντο, Τζιμπούρ, Μάκος, Καράμπελας, Αργυρίου, Μπλάνκο, Λαγός, Έντερ, Μπερνς, Λυμπερόπουλος, Γκέντσογλου.

Με απουσίες ο Ολυμπιακός στην Κρήτη
Χωρίς τον Όλαφ Μέλμπεργκ θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στο Ηράκλειο κόντρα στον Εργοτέλη. Ο Σουηδός στόπερ δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού στη φτέρνα και αποκλείστηκε από την αποστολή. Εκτός έμειναν και οι τραυματίες Ραούλ Μπράβο και Αριέλ Ιμπαγάσα.
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε για ακόμα μια φορά απέκλεισε από την αποστολή τους Κώστα Μήτρογλου και Ζαουάντ Ζαϊρί, οι οποίοι δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο 18χρονος αμυντικός Γιάννης Ποτουρίδης που προέρχεται από την ομάδα νέων.
Αναλυτικά οι παίκτες που θα ταξιδέψουν στο Ηράκλειο είναι οι εξής: Νικοπολίδης, Πάρντο, Τοροσίδης, Γκαλίτσιος, Α. Παπαδόπουλος, Μοντεστό, Ποτουρίδης, Ουρτάδο, Χολέμπας, Ντουντού, Ρόμενταλ, Φετφατζίδης, Ριέρα, Γ. Παπαδόπουλος, Μιραλάς, Φουστέρ, Πάντελιτς και Νέμεθ.

Με αλλαγές ο ΠΑΟ
Αλλαγές ετοιμάζει ο Νίκος Νιόπλιας για τον αγώνα του Σαββάτου με την ΑΕΛ στο Ολυμπιακό Στάδιο προκειμένου να βελτιωθεί η αγωνιστική εικόνα του Παναθηναϊκού.
Προσανατολίζεται μάλιστα να αφήσει στον πάγκο τον αρνητικό Γκοβού αλλά και τον κουρασμένο Ζιλμπέρτο Σίλβα.
Θέση στην 11αδα διεκδικούν οι Πλεσί, Μαρίνος και Καραγκούνης, ενώ ο Νίκος Σπυρόπουλος προπονήθηκε κανονικά την Πέμπτη και αναμένεται να αγωνιστεί. Ο Μπουμσόνγκ συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης και ενδέχεται να είναι έτοιμος για το ματς του επόμενου Σαββάτου με τον Ηρακλή, αντίθετα με τον Λέτο, που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, και τον Νίνη, που έκανε θεραπεία.

Όλο το πρόγραμμα και οι μεταδόσεις της αγωνιστικής
Σάββατο, 13 Νοεμβρίου

15.00 Πανιώνιος-Ατρόμητος (novasports2)

17.15 Εργοτέλης-Ολυμπιακός (novasports2)

17.15 Κέρκυρα-Skoda Ξάνθη (novasports6)

19.30 ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (novasports1)

19.30 Παναθηναϊκός-Λάρισα (novasports2)

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου

17.15 Αστέρας Τρίπολης-Καβάλα (novasports1)

19.30 Ηρακλής-Άρης (novasports1)

19.30 Πανσερραϊκός-Ολυμπιακός Βόλου (novasports2)
REAL

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου