ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Έλληνες ψάχνουν δουλειά στην Τουρκία - Δεκάδες αιτήσεις από ανέργους φθάνουν στο προξενείο της Κωνσταντινούπολης...







Πολλοί είναι οι άνεργοι συμπατριώτες μας που θεωρούν ότι η γειτονική χώρα προσφέρει περισσότερες ευκαιρίες για δουλειά. Δεκάδες αιτήσεις φτάνουν τους τελευταίους μήνες στο προξενείο της Κωνσταντινούπολης και στο Ελληνοτουρκικό Επιμελητήριο. Πάνω από 400 Ελληνικές... επιχειρήσεις δραστηριοποιούνται στην Τουρκία η οποία ναι μεν πλήττεται από την ανεργία αλλά αυτή τη στιγμή έχει υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Καθημερινή, δέκα αιτήσεις το μήνα παίρνει το εμπορικό τμήμα του προξενείου στην Κωνσταντινούπολη. Το φαινόμενο ξεκίνησε από τις αρχές του χρόνου καθώς «πέρυσι δεν υπήρχε ούτε μια αίτηση» δηλώνει ο προϊστάμενος του εμπορικού τμήματος του προξενείου Γ. Καρκάνης.
Ανάμεσα στους Έλληνες που ζητούν να εργαστούν στην Τουρκία πολλοί αναζητούν ακόμη και μια δουλειά εργάτη για 300 ευρώ, ενώ όσοι είναι πτυχιούχοι τριτοβάθμιας εκπαίδευσης απευθύνονται στο Ελληνοτουρκικό Επιμελητήριο Βορείου Ελλάδας. «Το φαινόμενο, που άρχισε να εμφανίζεται τους τελευταίους έξι μήνες, συνεχίζεται σε καθημερινή βάση (το λιγότερο μία αίτηση ημερησίως) και όσο περνούν οι μέρες γίνεται πιο έντονο», αναφέρει ο πρόεδρος του Ελληνοτουρκικού Επιμελητηρίου Ζανό Απικιάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου