ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

ΠΑΣΟΚ: Διαφωνίες και γκρίνιες...







Την ώρα που το Μαξίμου σχεδιάζει το δεύτερο γύρο εκλογών, κορυφαία στελέχη ασκούν κριτική για την απώλεια δυνάμεων και για το μεγάλο ποσοστό αποχής.Ο υπουργός Δικαιοσύνης Χάρης Καστανίδης επεσήμανε σε δηλώσεις του ότι το υψηλό ποσοστό αποχής στις εκλογές... εξηγείται μόνο με την εκδήλωση αμφισβήτησης ενός μεγάλου τμήματος του εκλογικού συστήματος προς το πολιτικό σύστημα.
«Είναι προφανές ότι ο κόσμος δυσκολεύεται, έχει πολλά ερωτήματα. ο ελληνικός λαός αισθάνεται πως αναλαμβάνει υπέρμετρα βάρη στην προσπάθεια να βγει η χώρα από την κρίση, άρα οι πολίτες δικαίως ή αδίκως λένε ότι επιβαρυνόμαστε και δεν θέλουμε άλλη τέτοια επιβάρυνση», δήλωσε ο κ. Καστανίδης και κάλεσε την κυβέρνηση να σκεφθεί τι ακριβώς πρέπει να κάνει «για να αντιστοιχηθούμε προς το μήνυμα που μας στέλνουν οι εκλογείς».
Οι επικριτικές φωνές για τα αποτελέσματα είχαν αρχίσει πριν καλά καλά τελειώσει η καταμέτρηση των ψηφοδελτίων του πρώτου γύρου εκλογών.
Τη Δευτέρα, το πρωί η υπουργός Εργασίας Λούκα Κατσέλη επεσήμανε ότι ήταν λάθος ο τρόπος εφαρμογής της περαίωσης, αποδίδοντας εν μέρει την αποχή ή το λευκό στις αυτοδιοικητικές εκλογές και σε τέτοια προβλήματα.
«Εάν δώσουμε (σε όσους απείχαν ή ψήφισαν λευκό) το μήνυμα ότι θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά, θα διαπραγματευθούμε με σθένος αυτά που μπορούμε να διαπραγματευθούμε, ότι θα υλοποιήσουμε με ακόμα γρηγορότερους ρυθμούς αυτά που μπορούμε για να έχουμε μια άλλη οικονομία, και να μη κάνουμε γκάφες, σαν και αυτές που έχουμε κάνει, πιστεύω ότι αυτό τον κόσμο θα τον έχουμε πάντοτε δίπλα μας. Η περαίωση έτσι όπως έγινε ήταν λάθος. Όχι η περαίωση ως περαίωση, αλλά ο τρόπος εφαρμογής, Άρα πρέπει να προσέχουμε πάρα πολύ πως εφαρμόζουμε πολιτικές», ανέφερε μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό η υπουργός.
Παράλληλα, σημείωσε ότι μεγάλο τμήμα από το ποσοστό της αποχής προέρχεται από δυσαρεστημένους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ.
Την Κυριακή ο υφυπουργός Άμυνας Πάνος Μπεγλίτης παραδέχτηκε ότι το ΠΑΣΟΚ ακολούθησε εντελώς λάθος προεκλογική στρατηγική, ενώ ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, επαναλαμβάνοντας ότι διαφωνούσε με τον εκβιασμό των πρόωρων εκλογών, εξέφρασε δημόσια προβληματισμό για τον τρόπο που λαμβάνονται οι μείζονες αποφάσεις.
Μιλώντας σε τηλεοπτικό κανάλι, είπε ότι «ως μέλος της κυβέρνησης ζητώ τουλάχιστον να είμαι ενήμερος», σχολιάζοντας το ότι δεν ζητήθηκε η άποψή του για τη διλημματική στρατηγική των πρόωρων εκλογών.
Στο μεταξύ, αντιδράσεις προκάλεσαν τα θετικά σχόλια του βουλευτή της Ν.Δ. Θανάση Γιαννόπουλου για την υποψηφιότητα του Γιάννη Σγουρού στην περιφέρεια της Αττικής, αντιπάλου του υποψηφίου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Βασίλη Κικίλια.
Λίγο αργότερα, ο κ. Γιαννόπουλος εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία έλεγε ότι τα ΜΜΕ απομόνωσαν μια φράση του για να δώσουν άλλο νόημα σε όσα είπε.
"Για τους πλέον κακόπιστους, λοιπόν, επαναλαμβάνω το αυτονόητο: Ο Βασίλης Κικίλιας, κόντρα στα προγνωστικά μπήκε στο β' γύρο και τώρα θα κερδίσει την περιφέρεια Αττικής, γιατί ως νέος και αξιόλογος άνθρωπος το αξίζει. Όλα τα υπόλοιπα είναι εκ περισσού", τονίζει ο βουλευτής της ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου