ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Κυκλοφορεί η “Απογευματινή των εργαζομένων”










Παρά τις πολλές δυσκολίες κυκλοφόρησε σήμερα ως free press κι όχι στα περίπτερα, όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί, η “Απογευματινή των Εργαζομένων”. Πρόκειται για μια πλήρη εφημερίδα 48 σελίδων που φιλοξενεί στις σελίδες της πέρα από την επικαιρότητα,.. τις θέσεις και τις απόψεις των 130 εργαζομένων της ιστορικής εφημερίδας.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν στο πρωτοσέλιδο οι εργαζόμενοι της “Απογευματινής”, “Αντιστεκόμαστε...γιατί έτσι οφείλουμε στην επαγγελματική και προσωπική μας αξιοπρέπεια. Γιατί μάθαμε να μη λυγίζουμε στις δυσκολίες.
Αντιστεκόμαστε γιατί μια ιστορική εφημερίδα, μια επιχείρηση με 130 εργαζομένους, μπορεί να σωθεί. Ακόμη και τώρα, την ύστατη στιγμή. Προσπάθησαν να μας εμποδίσουν. Τίποτε, όμως, δεν πρόκειται να μας σταματήσει. Με την έκδοση της “Απογευματινής των Εργαζομένων” σήμερα στέλνουμε ένα σαφές μήνυμα: Θα συνεχίσουμε τον αγώνα. Και ενώνουμε τη φωνή μας, με τις φωνές όλων των εργαζομένων που αντιμετωπίζουν – με πρόσχημα την κρίση – μια πρωτοφανή προσπάθεια καταπάτησης ακόμη και στοιχειωδών δικαιωμάτων".
Αξίζει να σημειωθεί ότι το μεσημέρι της Παρασκευής ο διευθύνων σύμβουλος της “Εκδόσεις Απογευματινή ΑΕ” κ.Κώστας Σαραντόπουλος έστειλε αργά εξώδικο στο πρακτορείο ΑΡΓΟΣ, ζητώντας απ’ αυτό να μην διανείμει την εφημερίδα στα περίπτερα! Γι' αυτό και οι εργαζόμενοι αποφάσισαν να την κυκλοφορήσουν ως free press. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, υπάρχει η σκέψη η εφημερίδα να κυκλοφορεί κάθε 15νθημερο, αλλά αυτό θα αποφασιστεί τις επόμενες μέρες.

Γρηγόρης Μελάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου