ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Ο κ.Γιώργος Δασταμάνης για τα αναπτυξιακά έργα του Νομού Γρεβενών...














«Τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα του Νομού Γρεβενών είναι στην πρώτη γραμμή προτεραιότητας για εμάς», δήλωσε στην τηλεοπτική του συνέντευξη ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών κ.Γιώργος Δασταμάνης. Το Αστρονομικό Πάρκο... του Όρλιακα και το Κέντρο Παλαιοντολογίας στη Μηλιά Γρεβενών βάζουν το Νομό μας σε μια δυναμική τροχιά ανάπτυξης και εμείς θα είμαστε συμπαραστάτες και αρωγοί σε όλες τις προσπάθειες που αποσκοπούν σε ένα καλύτερο αύριο για τους συμπατριώτες μας.
Δεσμευόμαστε ότι ούτε ένα τέλος ούτε και νέους φόρους δε θα επιβάλλει την επόμενη μέρα ο Συνδυασμός μας «Συμμαχία των Πολιτών για την Δυτική Μακεδονία» Γιώργος Δακής.
Δίκαια και αξιοκρατικά θα σταθούμε δίπλα στον κάθε πολίτη και με στόχο την ισόρροπη ανάπτυξη θα πορευτούμε όλοι μαζί για να διεκδικήσουμε μια καλύτερη κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις για την κοινωνία μας.
ΥΓ ΑΕΤΟΥ2: Ο κ. Ψευτογγάς δεν ήταν αυτός που δήλωσε στο ίδιο κανάλι πως το "Αστρονομικό Πάρκο του Όρλιακα" δεν είναι στις προτεραιότητες του Συνδυασμού του; Ας μας στείλει κάποιος το VIDEO να το ανεβάσουμε...
Πρώτη δημοσίευση  11/11/2010 6:09μμ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου